tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • Wolfsnack
    Szevasztok!

sok FPS játéknak van rajongói oldala, sok klán lap van, de olyat nem találtam ahol alapvető trükkök lennének gyűjtve a minél jobb FPS játékos szint eléréshez

gondolok itt alapvető emberi dolgokra: amikor lövik mellettem a csapattársat akkor nem hagyom cserben, hanem besegítek neki
    taktikára: általában a saját csapat helyzetéből megsaccolható az ellenség mozgása
    stratégia: ha nekem balra van dolgom (mondjuk megvédeni valamit) és jobbra látom hogy ellenség van akkor megyek dolgomra minthogy harcba kezdek fölöslegesen
    csapatjáték: ha védeni kell egy objektumot, akkor nem a pálya másik végén lövöldözök
    ha lelőttem valakit de még van a tárban, akkor nem érdemes rögtön tölteni mert esetleg jön azonnal egy másik ellenség

van még jópár ilyen, íratlan szabály amikre ha figyelünk, jobb játékos válhat belőlünk
    nekem is volt olyan hogy szóltak, hogy: figyelj, ha ezt így csinálod akkor hatékonyabb leszel
    remélem értitek a topik lényegét

szerintem érdemes lenne ezeket gyűjteni, esetleg lámaságot bemutató videókat, képeket is készíteni
    és egyes játék oldalak ezeket is gyűjthetnék a sok egyéb mellett