RealPhoenixx#53
Jonah #51 csak szerinted offtopic, de az fel sem tunik mekkora baromsagot hoztal ossze, es eleg szomoru hogy meg mindig nem.
#50 csak szerinted ertelmezhetetlen, amit nem is csodalok azok utan, hogy nem tudom mire is kaptal diplomat.
"Ja még egy... a vákuum mióta anyag?" -ne haragudj, de tenyleg nem tudsz olvasni??? Vagy az ertelmezessel van gond??
Megleptel azzal, hogy vegre ertelmes kerdest is tudtal felvetni, csak azt csodalom, hogy azt allitod magadrol hogy mernok vagy es megis meg kell kerdezned a dolgot. Szval mostmar tenyleg elarulhatnad, egyaltalan tenyleg van mernoki diplomad??
Amugy pedig ki emlitette hogy kapacitivan nem hasznaltak melegitest??
S vajon miert is nem terjedt el?? Tancsak nem azert mert megint nekem volt igazam??? Jonah, Jonah, ccccc
"csak akkor lesz mikrohullámú környezetben a vezeték két vége közt feszültség, ha az alkalmazott hullámhossznak nem egész számú többszöröse a vezeték hossza"
-nahat nahat, tenyleg mindenhol ahol alkalmazni akarjak ezt az eljarast, minden egyes alkalommal, minden egyes darabot le fognak meregetni, ez lesz am a koltseghatekony eljaras, valoban mintha nem is engem igazolnal mi???
NB: a mikroba nem teszek femet, mint ahogy vonattal sem uttetem el magam, etc; arrol nem beszelve, hogy a hozzaszolasod eleje mar onmagaban ertekelhetetlen