Mi a xar volt a diploma munkad?? Csirkevagas mint Gabornak a BME-n a gepesymernoki karon?? LOL
1. az elso hozzaszolasom alkalmaval kicsit faradt voltam ejjel, tehat nem teljessen korrekt, ez egyertelmu.
2. "és ezt használja saját energiaforrásként esetleg (pl. erőmű)" -a sajat hulyeseged ez, hiszen itt az anyagok konkret szetvalasztasarol van szo, es megadhatnad hogy mit hasznal sajat energia forraskent, ha csak femes anyagokat akar vele valaki szetvalasztani MEGALOL
3. Tegyuk fel bevont vezeteket teszunk a szerkezetbe, es ezt is mikrohullammal akarjak szetvalasztani, olvasd vegig a cikket, szval magyarazd mar el pls hogy ezzel az eljarassal mikor lehet azt hatekonyan szetvalasztani??? (de a gumiabroncs is elfogadhato elem) *sztem erre kopni nyelni nem tudsz, csak szepen ellkullogsz az alibi mernoki papiroddal* -hidd el lereagalom amit irsz- :)
4. Gondolj csak a kondenzatorra, tultoltod, etc. Mi lesz a hatas???
De kerdezhetem azt is, hogy mi lesz akkor, ha kondikat akarsz igy szetszedni alkotoelemekre??? LOL gyerek
Az hogy vasarolt diplomad van es hogy mennyire erted a dolgokat, a kovetkezo allitasod az egyik legfobb bizonyitek: "Szigetelő (nem fémes) anyagoknál ez másként van. Itt elsődleges kötések vannak, melyek elektronjait rezegtetik meg úgy, hogy energiájuk a kötés felbomlásához szükséges energiától nagyobb legyen."
Na szval aszem a hulyeseged alapjan a vakumot is alkoto elemeire lehetne bontani. KIBALLLOOOOLLLLLL
Ugyanis elmagyarazom, nem mindenhol alkalmaznak kifejezetten szigetelo anyagot, hanem van ahol vakuuuuuummmmoooot -nem is keves helyen.
Tehat szigetelo anyagkent mit hasznalnak?????
NB: es ez pedig csak egy elnevezesbeli terminologia, de ha az alibi mernok szeretne, elmagyarazom neki a dolgot :)
...
5. "mivel a kötésben szereplő elektronok körfrekvenciája gigahertz felett van, ezért reális dolog mikrohullámmal gerjeszteni.
"-EMBER GONDOLKOZZ MAR MIROL BESZELSZ es olvass PLSPLSPLS
Es ucso megjegyzeskent: sztem tobbet sehol ne merd magad mernoknek nevezni!