RealPhoenixx#107
Szivar: Meg mielott ertetlenul allnal a 106-os hozzaszolasomhoz: 50% meg elegtelen a kormany ertekelesnel is, nemcsak a suliban :) -de aszem ez nem igazan eri el meg az 50%-ot sem.
Masreszt: emlitettem: egyertelmuen latszik, hogy a kemia jobban megy neked, miert nem maradsz azon a teruleten, ahelyett hogy csacsisagokat hordasz ossze, avagy inkabb miert nem kerdezel, de csak miutan utana olvastal a dolgoknak.
Konkretumok: a Stirling motor esetet tekintve a kerdesem abszolute nem volt semilyen tekintetben felreertheto, persze ha valaki nem ert valamihez, mint pl bizonyos esetekben a fourier analizishez, de legalabb meg akarja erteni, akkor van kerdese konkretan amit ha egy biologusnak teszunk fel, nyilvan azt mondja: "Mellesleg ha konkrét és nem félreérthető kérdést teszel fel, arra mindig válaszolni szoktam." -ez spec. a te hozzaszolasod :)
NB: idezet megintcsak tolled: "Ha egy motor két része működés közben 1000km-re van egymástól, az belső égésű motor, mert fedi egy párezer négyzetkilométeres burkolat. Hogyne." - nem mintha a kerdes a kovetkezo lett volna: "Es hogy okulj kicsit a dologbol: mond mar meg egy külső égésű motor esetében, az égő térnek mekkora lehet a maximalis tavolsaga??" -sebaj, se valasz, se szovegertelmezes, nah mind1, ezt mar megszokhattam volna