• szivar
    Tudom, tudom, (csak így az öcsikézésről) te már akkor az izéddel ijesztgetted a lányokat homokozó környékén, amikor én még csak apám izéjében lifteztem, nem kell magyarázkodni... Mellesleg nyugodtan megbánthatsz - lesza... izé, nem szokott érdekelni. Mellesleg ha konkrét és nem félreérthető kérdést teszel fel, arra mindig válaszolni szoktam. Legfeljebb úgy hogy "nem tudom".

A gőzmozdony külső égésű motor, ahol a víz a munkavégző közeg, csak hogy a csacsiságomat kijavító orbiális marhaságot kijavítsam.

Iigen, mondták már mások is hogy bunkó vagyok, csak saját magukról nem veszik észre ha azok. És ez áll az élet minden területére, legyen hülyeség, nagyképűség, beképzeltség vagy bármi más.

Hát nem annyira...

Ja értem már... Ha egy motor két része működés közben 1000km-re van egymástól, az belső égésű motor, mert fedi egy párezer négyzetkilométeres burkolat. Hogyne. Sőt a gőzgépek munkahengerében maga a gőz ég||robban, és ez hajtja aaaa pl. mozdonytot. Ezért belsőégésű motor... Eddig naivan azt hittem hogy egy külső égéstérben égetnek el valamit, ami a vizet elforralja hogy gőzzé váljék és ezzel munkát végeztetünk. Persze. Nem kell mondanod, értem én, te vmi tanár vagy, és már akkor diplomád volt, amikor én még a betűvetést sem tanultam az elemiben...

A mikrohullám vajon miért nem tág egy fogalom? Talán azért mert még a terahertzes tartomány is beletartozhat, attól függően hogy mikor fingik egyet az az egypár ember aki definiálja? Így is három nagyságrendet átfog a frekvenciatartománya, a jelenlegi értelmezés szerint.

Nem értem hogy kerül ide a barátnő... Biztos vmi eszkimó szokásra céloztál, de köszönöm nem élek vele. Tananyagfejlesztés? Értem már hogy miért is hanyatlik az oktatás színvonala. :D

De legalább nem taglalod 312 hozzászólásban a mondanivalódat. De van olyan csodás találmány is a fórumon belül hogy "válasz erre" nevezetű link.