• Pio
    Nekem Mükénében fagyott meg mindháromszor (kétszer ugyan ott), de ez teljesen változó, van, akinek minden huszadik mondat után összeomlik, szóval örülj. :)

Én meg örülök a pozitív véleményeknek, mert anno fel lettem kérve arra, hogy beszéljek a játékról egy videótesztben, aztán hirtelen értékelni is kellett én pedig kislányos zavaromban azt mondtam, hogy a játék nagyon erősen rétegjáték, tehát aki nem szereti a nagyon rengeteget beszélgetős szerepjátékokat és/vagy a görög eposzokat, annak nem ajánlott, de aki szereti annak nagyon ajánlom, kategóriáján belül 95%ot adok rá. Aztán jöttek sorra a hivatalos tesztek és lehúzták a játékot minden sz*rnak és megijedtem, hogy én vagyok a hülye, de most már látom, hogy ez a játék nem a kritikusoknak és a HCknak készült, nincs benne nyolcmilliárd poligon meg hiperszuper dx10 effektek, nem vár minden sarkon hat tonnányi ellenség, nem leszel tőle két lábon járó adrenalingyár, nincs benne a Tejútrendszer égitestjeit ábrázoló gráfot megszégyenítő fejlődési fa és Amerika teljes hadi kapacitását megszégyenítő mennyiségű fegyver.
    Egy szó, mint száz, örülök, hogy sokaknak tetszik a cucc.