• krisztajo
    Pio! Teljesen egyetértek a Codmasters-től nem ilyet vár az ember, még akkor sem a konzol átírat!
    Ami pedig a CD Projektet illeti attól még, hogy ilyet kaptak nem lett volna muszáj átnézés és értelmezés nélkül kiadni!
    Erre van egy olyan ember, akit úgy hívnak, hogy lektor és jobb helyeket mindent megnézetnek vele a megjelentetés előtt.
    De azt hiszem túl sokat vártam ezzel kapcsolatban.
    Egy biztos ennyire vacak kézikönyvvel én még nem találkoztam (pedig már volt dolgom jó néhánnyal)!
    Azt pedig egyenesen felháborítónak tartom, hogy így 2009 tájékán egyszerűen nem foglalkoztak a kezelés testreszabhatóságával!
    Ezt már a 7-8 évvel ezelőtti játékok is tudták!
    Például a bugyuta gombkiosztás miatt nem tudom használni a kitérést, amire gondolom azért szükség volna.
    Persze ha a kitörném a kezem, akkor talán összejönne, de ez már tényleg a játékélmény kárára megy!
    Na mindegy már túl léptem rajta!
    Szóval te is konrollerrel toltad?! Akkor nem tudom ki fog nekem az utolsó kérdésemre válaszolni???
    Még mindig az Isteni erőkkel van gondom.
    A gomb kiosztására még nem jöttem rá teljesen.
    Az nem tudom, hogy négy helyből melyik kerül az egyes gombra és melyik a többire???
    Eddig még nem nagyon használtam aktív erőket, de mintha a jobb oldali vízszintes lenne az amit az egyeshez (vagy F1) rendel, de lehet hogy tévedek?!
    Azt viszont már nem tudom, hogy jön a 2-3-4 (F2,F3,F4).
    Valaki tudna segíteni?
    Igen, sajnos nálam állandó a kidobocska, néha majd idegbajt kapok tőle!!!
    A bevezető palotai részt háromszor kellett végigcsinálnom emiatt, miután ott csak egy mentéspont volt és onnan kezdhettem mindig újra.
    A kilépés nálam is kizárólag beszélgetés közben van.
    Vannak fix helyek, ahol visszatöltés után is kilép de random módon is csinálja.
    Néha háromnegyed órát játszatok az első előtt, de előfordul, hogy öt perc után kidob. Például emiatt kellett kétszer is legyőznöm az arénában a Minotauruszokat! Nagyon idegesítő az biztos!