• Pio
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a 4 nem 4 hanem 3 és ha kiválasztod az egyiket és elvégzed ott a feladatodat akkor utána a maradék kettő közül választhatsz egyet majd végül elmész a harmadikra is. Ha figyelted a történetet akkor nem is igazán értem, hogy hogyan nem esett le, hogy mi az a 3 helyszín, miért az a 3 helyszín és pláne hogy végigjártad mind a 3 helyszínt.
    A helyszínek pedig:
    1. szülőfölded, a történet kezdete
    2. az orákulum, a feladat letisztázása: össze kell szedni a négy isten 1-1 leszármazottját, és el is mondja, hogy hol keress közülük 3at. Ez a három helyszín látogatható meg random sorrendben:
    3/a. Árész leszármazottja, Mükéné városa. Itt jól elkülöníthető a város illetve az aréna.
    3/b. Hermész leszármazottja, a kentaurok földje, ez egy viszonylag egységes terület.
    3/c. Athéné leszármazottja, a "megfagyasztott" falu és Medusa története. Itt jól elkülönül a kinti rész ami aztán kibővül egy szellemvilággal és a templomban való kalandozás.
    Nagyon, nagyon fura, hogy ebből a 3ból csak az egyikre emlékszel, mivel mindegyik egyenként több órányi kalandozás.
    4. Ha a három utód megvan visszamész az orákulumhoz aki elmondja, hogy Apolló utódját nem kell keresned, mert ő is Apolló utódja és elmondja a további teendőket...
    5. Tartarosz, az aranygyapjú megszerzése.
    6. közben a Blacktongues lerohanta szülőföldedet ezért visszamész az immár lángokban álló palotába ezzel adva keretet a hőseposznak.

Tényleg nagyon furcsa, hogy Neked így kimaradt két helyszín az emlékeidből, hisz minden helyszín a maga módján teljesen egyedi, az őket benépesítő lényeg is különbözőek és mindegyiken egymástól homlokegyenest eltérő feladatokat kell elvégezni a cél érdekében, tehát nagyon fura, hogy így összemosódott Benned a történet. Persze az is lehet, hogy csak nem értetted meg teljesen a történéseket, akkor nem szóltam.

A játék hossza: ha végigolvastad rendesen a beszélgetéseket, megcsináltál minden mellékküldetést, akkor a korábban megbeszéltek alapján elvileg nagyjából 14-20 óra között kellett kijönnöd attól függően, hogy mennyire rohantál. Ez egy szerepjátékhoz képest gyenge közepes, egy átlag mai játékhoz képest hosszú. Én személy szerint még nagyon hosszan játszogattam volna vele. Sajnos kiegre, folytatásra esély sincs szerintem :( Azért bízzunk benne, hogy a következő év is tartogat majd ehhez hasonló kellemes meglepetéseket, bár én nem nagyon hallottam még jövőre PCre megjelenő szerepjátékról (persze amennyit én olvasok ilyen jellegű híreket nem is csoda... :D )