• Pio
    Ez az értékelésesdi hirtelen jött, nem gondoltam végig, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy jól tettem, hogy ennyit adtam rá hangsúlyozva, hogy kiknek szól ez a játék, mert a fórumokat nézegetve azok, akik fogékonyak a műfajra nagyon elégedettek vele, nem csak nekem tetszett.
    A fikázást meg könnyedén viselem, inkább az érdekel, hogy akik komolyan vették a játékot és a műfajnak megfelelően kezelték egyetértenek-e az értékeléssel. Bár annyira nulla hírneve van a játéknak, hogy szerintem senkit nem fog érdekelni a riport. Nem csillivilli a grafika plusz nincs benne 15ellenség/perc és manapság az ilyen játékok a kutyát se érdeklik (tisztelet a kivételnek). :)

A következő részben lesznek spoilerek, úgyhogy lespoilerezem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A tesztelő srác amúgy azt mondta 80-85 közöttit fog rá adni, de ő is úgy tesztelte, hogy az összes beszélgetést elszkippelte és megkért, hogy meséljem, mikor mi a történés és azt mondja, hogy már csak legfeljebb pár órát fog vele játszani (Mükénére ment először és az első arénázás végéig jutott el, tehát gyakorlatilag a végigskippelt bevezetésen kívül nem sok mindent tapasztalt meg a játékból). Persze nem azért, mert felületes, hanem mert nem tud jól angolul. Ilyen helyzetben pedig nyilván nem tud mit kezdeni a történettel, a harc alapján kell értékelni, amiből csak az elején lévő - szerintem - viszonylag gagyi, godpowermentes, alapfegyveres részt tapasztalta meg. Sőt, ha nem küldöm el, hogy legalább Árész próbáját csinálja meg, akkor nagyjából a bevezetőrésszel, a faluban való rendrakással és a 3 arénameccsel ki is fújt volna neki a teljes játékélmény :). Illetve ha nem futok bele a live tesztelésébe lehet, hogy azzal a lendülettel uninstallálja a játékot, amivel feltette :D Summa summarum a játékot az akció rész alapján tudja csak igazából megítélni úgy, hogy nem is fogja látni a Nessus/Medusa elleni harcot, a főbosst, a végén levő tömeges zúzásokat, tehát az akció rész legjavát.
    Egyáltalán nem ellene beszélek, nagyon szimpatikus dolog volt, hogy annak ellenére, hogy nem nagyon tudott mit kezdeni a játékkal megkért, hogy magyarázzak neki és megkért, hogy meséljek a játékelemekről, szóval a szándék részéről megvolt és amennyire az idejéből/tudásából tellett meg is ismerkedett a játékkal. Talán rossz tesztalanyt választott, de ezért se lehet hibáztatni, mert én is mindenhol azt olvastam, hogy ez valami hentközpontú akcióRPG lesz és amikor elkezdtem vele játszani én is ledöbbentem először, hogy valami egészen mást kaptam.