Rise of the Argonauts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy vicces, hogy Iaszónt az amcsiknak sikerült Dzsézönnek fordítaniuk.
gondolom azért, hogy a négerek is játsszanak vele <#idiota>
Illetve 3 fegyver van amiket bármikor cserélgethetsz és mindegyikkel némileg másképp harcol Jaszón. Ami a fõ különbség köztük, az a speciális támadásuk. A buzogánnyal a földbe csap és a közelben állók feldõlnek, a karddal elõre ugrik és körbe vág egyet, a lándzsát pedig elhajítja.

A pajzshoz még annyit, hogy kétféle blokkolás van, az egyik egy sima folyamatos védekezés a másik pedig egy "powerblock" amivel elõreugrik Jaszón és sebzi az elõtte állókat.

Ami ezen kívül variációs lehetõséget ad, hogy nagyjából mindenhez vannak isteni paszív bónuszok. Például van olyan, amelyik a powerblockkor esélt ad arra, hogy fellökd az elõtted állókat, van olyan, amelyik sima blocknál erõsíti a védettségedet, satöbbi, satöbbi...
Bucser
Vagy tanulhatnál nyelveket.. hány éve ontod a fórumra baromságaidat? 6? nem tartott volna semeddig megtanulni legalább egy csoffadt angol nyelvet... (de németet sem, mert német kiadás is van...)

Kollégám most kezdte 0-ról az angolt jövõ év végén már megy középfokúzni szakmait tenni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nyomod a bal gombot és csapkodsz, jobb gomb egy erõsebb, kivégzõ jellegû technika. ennyi. emellett beállíthatsz 4 god powert, meg mind3 fegyvernek van egy speciális mozdulata is, asszem alt+jobbra/balra + bal egér, vmi ilyesmi.
jah, pajzzsal is odaverhetsz középsõ egérrel. kb. ennyi.
The Protector
A harc a gameban h van.Mint egy hentelõs játékban?Kombók tömkelege+kivégzések?Vagy kattintgatni mint diabló vagy bugyuta harcos verekedés mint a jade empireban?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

na végigtoltam =)
kellõen hosszú volt, se nem unalmasan nyújtott, se nem öszecsapott... a finálé videója kissé elkapkodott munka volt, de egyébként rohadt jó volt az egész játék.
Nálam mindenképp év játéka. Fallout 3-at letaszította a trónról 😄
A jól megírt dialógusok, a kor hangulata, a kellõen komplex, de jól érthetõ sztori, az átlátható, egyszerû, nem túlbonyolított szerepjátékos elemek, a hirtelen fordulatok... Néhol megy a hent ezerrel, de egyébként a bóklászós, dialógusos, problémamegoldós, rejtvényfejtõs részek vannak túlsúlyban... na nem, mintha ezek a "rejtvények" nagy kihívást jelentenének, inkább olyan, mintha olvasnék egy izgalmas könyvet =)
mind-mind egy olyan játékká hozza ezt össze, amilyen élvezetet játékkal kapcsolatba 2 éve hiába kerestem :p
sokaknak nem tetszik igazán, szóval ez erõsen magánvélemény.
Üsd ki a falat.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

athén nincs benne a játékban.
Elakadtam Saria szigetén. Ott tartok, hogy meg kellene ölni azt a kutyafejû jószágot (a halott kentaur szelleme kér meg rá). Jelöli is a térkép, de nem tudok odamenni, mert egy szikla van a barlang bejárata elõtt. Help pls.

Prince23
Ez nagyon jó öletnek tûnik. Akkor max 2 istenben el lehetne mélyülni😄

Ezt úgy képzeld el, hogy minden válaszadásod, minden tetted attól függõen, hogy melyik isten elvei szerint teszed ad egy pontot az adott istenhez. De egy-egy képesség megvásárlásához egyre több és több pont kell összeszedned az adott istenhez.
Emellett a játék közben folyamatosan kapsz amolyan "achievementeket", amiket aztán felajánlhatsz bármelyik istennek és ezáltal is pontokat gyûjthetsz.

Ha össze-vissza adod a válaszokat, akkor össze-vissza fogod kapni a pontokat és így minden istnnél fogsz majd tudni képességeket tanulni, de egyiknél se fogsz tudni annyira elmélyülni a képességfában.
mama 2
Megtudná valaki mondani, mit kell a hajón csinálni? Amikor elsõre megyek fel a hajómra, és elvileg athénba kellene elmenni?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Prince23
Tehát ha jól olvastam eddig, akkor a válaszadásokból fog megszületni, hogy melyik istenséggel tartunk? 😮
ez eddig elék fajintos... és új.
És mi van akkor ha összevissza adoma válaszokat? akkor poli-istenhívõ leszek?

Sajnos egyenlõre csak a bevezetõ részt tudtam végigjátszani, ezért nem tudom megítélni, mekkora jelentõsége lesz a fejlesztéseknek, ezért vetettem fel a témát 😊
itt mindenki úgy nyomja, hogy választ egy Istent?
igazából mivel eksön rpg, egyáltalán nincs nagy hangsúly azon, hogy mit fejlesztesz ki. közepes fokozaton tolom, szerintem skillek nélkül se izzasztana sokkal jobban 😄

Én nem értem amúgy, miért kellene egy Istennél leragadni, én párhuzamosan fejlesztem mindet, de mindegyiktõl csak azt, amiket igazán fontosnak tartok. Hermészt egy kicsit jobban, mert sokat kardozok, meg Árészt is, mert buzogánnyal is sokat megyek, lándzsát ritkán használok, ezért Athénénél csak az általános tápolós dolgokat fejlesztem, Apollót meg állóképesség miatt nagyon fontos.
Melyik istent javasoljátok? Amcsi fórumon olvastam, hogy Apollo túl tápos és talán Athéné ha jól emlékszem meg gyenge. Bár gondolom mindegyikkel végig lehet játszani közepes fokozaton... 😊
Most fogok belekezdeni és rossz szokásom a szerepjátékelemeket tartalmazó játékoknál, hogy mindig elõre tudni akarom, hogy mi mennyire fontos a játékban. Persze itt igazából minden a harcról szól, szóval annyira nem izgalmas, de imádom, amikor egy játékban tökélyre fejlesztem a zárnyitást és összesen 2 zárt kell kinyitni 😊
Arnában a kis dili bogyó? 😄 wtf? 😄
ezt nem értem, sry
Hello. Arnában azzal kis dili bogyoval mit kell csinálni? Nem sikerül még eltlálni se szinte. A többi szigetet megcsináltam már a többi társam megvan a medusa ölös rész at tetszett.

Akkor jól láttam, illetve jól nem láttam grafikai beállításokat a játékhoz 😊
detail levelt nem lehet állítani, arra utaltam, hogy a startmenüben választhatsz olyat, hogy Low detail opcióban indítod. Tehát nagyjából ennyi skálázhatóságot találtam D:
Lehet állítani felbontást meg detail levelt? Hol? (mondjuk egyszer néztem végig felületesen a menüjét, szóval nem csoda, hogy nem vettem észre)
amúgy grafikát lehet valamit állítani, a felbontáson meg a low detailban való indításon kívül?
mert én nem találtam ilyen menüpontot.
mama 2
A localization mappában van HUN fájl😄. Nem lehet valahogy magyarrá varázsolni?😄

mama 2
Tényleg magyarul fog megjelenni? Mikor is? Februárban?😄

mama 2
Ott tartok, hogy följutottam a hajómra, és elvileg Athenba kellene elmenni. De hogy? Az öreggel is beszéltem, az ott van a helyén, a skilleket kifejlesztettem amit lehet(Hadesz az Istenem😄). Hogyan tovább?

Pluskast
Nem. 4 isten van. Apolló, Hermész, Árész, és Athéna. Mindegyiknek különbözõ képességük van, illetve Apollont leszámítva mindegyikhez tartozik egy fegyver. Hermészhez kard Athénához lándsza és Árészhoz meg buzogány. Ezeket a képességeidet tudod fejleszteni. Ezeket küldetések által illetve a beszélgetések során választható kérdésekkel és válaszokkal tudod növelni. Általában minden szituációban 4 lehetséges válasz van mindegyik a fent leírt istenség egyik válasza.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sziasztok!
Én most töltöm a játékot, de nem tudom h a videokártyám fogja-e bírni (Ati Radeon hd 3470) ? Mert elindítottam egy tesztprogramot, aminek az volt eredménye hogy minden ok, csak a videokártya a minimum értéket sem éri el. <#rinya> Szerintetek?
Prince23
Pontosabban mien a fejlõdési rendszer? mit kell fejleszteni? istenséget lehet választani?

Ez eszméletlen egy játék... Egyszerûen nem lehet elõle felállni.
Utoljára talán két évvel ezelõtt ha jelent meg olyan játék, ami ennyire heves érzéseket váltotta ki belõlem... Pedig azért figyelemmel kísérem a felhozatalt folyamatosan.
Szuper történet, egyedi megoldások, tetszik a harcrendszer, és nincs harcból túl sok, szóval nem lehet megunni... A fejlõdési rendszer pont ideális egy akció rpg-hez. Grafikailag nem egy gyönyörûség, ennek ellenére sokszor lenyûgöz a látványvilága, fílinges a megvalósítás szinte mindenhol.
A kommentek, amit a társak hozzáfûznek a helyzetekhez, meg a szituációk, volt ami megnevettetett, meg volt, ami elgondolkodtatott...
Alapvetõen - ha odafigyel rá az ember - sokat lehet belõle tanulni, rengeteg filozófikus dolgot, bölcseletet rejtettek bele.
Pan a legnagyobb arc =)
Hát én a vidóak alapján valami olyanra számítok ahol sok a hent és nem diabló stílus de azért van benne rpg (fejlõdés,beszélgetés,változik a történet döntések alapján). Bár a fejlõdés az nem biztos mert videóban nem láttam. A Jade Empire jó volt csk rövid és kevés terület volt amit bejárhatsz. (kotor szintre számítottam) Felhúzott egy kicsit mikor nézem a játék végét és meglepõdök hogy bazinagy térkép és alig 3 terület ahova el lehetett menni.
Pluskast
Nincs.

Neztem rola videokat. Csak ez a tavoli kulsonezetes iranyitas van? Kozelebbi kamera allitasi lehetoseg nincs? (gothic, witcher stb)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Pluskast
Nem a játékkal van a gond. Azzal semmi bajom. Tényleg jó és fordulatos. Viszont épp a kentaurok földjén vagyok ahol az egyik boszorkánymestert kellene legyõznöm. Ha tegnap szó szerint ötvenszer nem futottam neki, hogy kinyírjam akkor egyszer sem. Egyszerûen nem lehet megölni. Vagy én vagyok a totál béna (ami inkább igaz) vagy a készítõk a nagy barmok.

Nincs ezzel a játékkal semmi gond. Jó sztori, akció, tényleg jó párbeszédek és nem utolsó sorban szép is. Ne az elsõ fél óra után ítéljétek a játékot szarnak, haladni kell benne, és nem fogtok csalódni.
Sztem igényes munka.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

wedge31
Hát igen ez nem rpg ,de nem is állitoták róla ,nekem is tetszik jó kis hent a storyról még nem sokat tudok mondani mert most kezdtem de eddig az se rossz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok
Kb 1-2 órája nyomom , de csak rohangálok mint 1 hülyegyerek. Az elején volt 1 kis action , de most már kezdem unni. Lessz több harc vagy az egész game ilyen ?

Én eddig nagyon élveztem... -.- Olyasmi, mint a Jade Empire, csak könnyedebben szerepjátékos. És persze a Jade Empire azért jobb ennél. De sztem korántsem olyan vészes, mint ahogy itt egyesek annak tartják. Az eleje kicsit uncsin hentelõsnek indul, aztán késõbb egyre jobb és izgibb lesz. A történet is klassz, meg fordulatos, és sok a jó párbeszéd. Csak hát mondom, a szerepjátékos részen lehetett volna még mit dolgozni.
Ilyen szar lett?
Pluskast
Dögöljön meg az összes kurva anyjával az öszes faszfej aki csinálta ezt a hugyhalmazt<#boxer><#boxer><#boxer><#duhos2><#duhos2><#falbav><#falbav>

wedge31
Vazze ,nem is olyan rossz ez nem kell sokat várni töle és akkor szórakoztató ,ráadásul mindig is birtam a látványos kivégzéséket és az van itt böven.
Rengeteg skill van ha jól számolom 100 de a hotkeyeket nem találom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Jaj baszki miért nem angliába születtem most tolhatnám a gamet ahelyett hogy várom a magyar verziót 😞

Next PC upgrade: 2022

Amikor támad, tartsd magad elõtt a pajzsod, mert olyankor lehetetlen megsebezni. Aztán mielõtt hátrálna, gyorsan be kell vinni neki egy-kettõt. (Bár valószínû, hogy csak egy lesz belõle 😛) Kicsit lassú ezzel a folyamatos védekezéssel, de így gyõzni fogsz. Akarom mondani.. mindegy, majd meglátod xD
Valaki tudna tippeket adni Achilles lezúzására? <#vigyor2>

Prince23
Javaslom hogy azonnal töröld le a kodec packszarokat 😊))))
Dvx vagy dvd-re használj egy lejátszót, és kész.
Máskülönben Egyes játékokat különben is zavarja a kodec.

Nah, közben kiderült, hogy játék közben teljesen normális a hang. Csak az átvezetõ videóknál pocsék... azaz szaggat meg akad. Úgyhogy nem a hangkártyával van a gond. Sokkal inkább vmi video codec a hibás... De azért így is tudok vele játszani, mert annyira nincs sok átvezetõ video. Csak hát jó lenne, ha azoknál is minden okés lenne 😛
Akkor nekem miért rossz?! 😛
azzal nyomtam,alaplapi és annyi baj volt a hanggal,hogy az elején a videónál késett kicsit,de zajmentes volt
Igen, a dokumentumos mappájában van vmi liquidengine fájl.

Btw, ki játszik vele Realtek AC97-es hangkártyával? Csak mert asszem ez az FMOD hangcucc (amit a game támogat) a problémás nálam... ami miatt beakad a hang.
grafikán lehet valamit állítani? nincs esetleg valami szerkeszthetõ file?
Lol, ma már el sem indul... hibaüzenet, és kész.