Rise of the Argonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom azért, hogy a négerek is játsszanak vele <#idiota>#idiota>
A pajzshoz még annyit, hogy kétféle blokkolás van, az egyik egy sima folyamatos védekezés a másik pedig egy "powerblock" amivel elõreugrik Jaszón és sebzi az elõtte állókat.
Ami ezen kívül variációs lehetõséget ad, hogy nagyjából mindenhez vannak isteni paszív bónuszok. Például van olyan, amelyik a powerblockkor esélt ad arra, hogy fellökd az elõtted állókat, van olyan, amelyik sima blocknál erõsíti a védettségedet, satöbbi, satöbbi...
Kollégám most kezdte 0-ról az angolt jövõ év végén már megy középfokúzni szakmait tenni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
jah, pajzzsal is odaverhetsz középsõ egérrel. kb. ennyi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kellõen hosszú volt, se nem unalmasan nyújtott, se nem öszecsapott... a finálé videója kissé elkapkodott munka volt, de egyébként rohadt jó volt az egész játék.
Nálam mindenképp év játéka. Fallout 3-at letaszította a trónról 😄
A jól megírt dialógusok, a kor hangulata, a kellõen komplex, de jól érthetõ sztori, az átlátható, egyszerû, nem túlbonyolított szerepjátékos elemek, a hirtelen fordulatok... Néhol megy a hent ezerrel, de egyébként a bóklászós, dialógusos, problémamegoldós, rejtvényfejtõs részek vannak túlsúlyban... na nem, mintha ezek a "rejtvények" nagy kihívást jelentenének, inkább olyan, mintha olvasnék egy izgalmas könyvet =)
mind-mind egy olyan játékká hozza ezt össze, amilyen élvezetet játékkal kapcsolatba 2 éve hiába kerestem :p
sokaknak nem tetszik igazán, szóval ez erõsen magánvélemény.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Emellett a játék közben folyamatosan kapsz amolyan "achievementeket", amiket aztán felajánlhatsz bármelyik istennek és ezáltal is pontokat gyûjthetsz.
Ha össze-vissza adod a válaszokat, akkor össze-vissza fogod kapni a pontokat és így minden istnnél fogsz majd tudni képességeket tanulni, de egyiknél se fogsz tudni annyira elmélyülni a képességfában.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
ez eddig elék fajintos... és új.
És mi van akkor ha összevissza adoma válaszokat? akkor poli-istenhívõ leszek?
igazából mivel eksön rpg, egyáltalán nincs nagy hangsúly azon, hogy mit fejlesztesz ki. közepes fokozaton tolom, szerintem skillek nélkül se izzasztana sokkal jobban 😄
Én nem értem amúgy, miért kellene egy Istennél leragadni, én párhuzamosan fejlesztem mindet, de mindegyiktõl csak azt, amiket igazán fontosnak tartok. Hermészt egy kicsit jobban, mert sokat kardozok, meg Árészt is, mert buzogánnyal is sokat megyek, lándzsát ritkán használok, ezért Athénénél csak az általános tápolós dolgokat fejlesztem, Apollót meg állóképesség miatt nagyon fontos.
Most fogok belekezdeni és rossz szokásom a szerepjátékelemeket tartalmazó játékoknál, hogy mindig elõre tudni akarom, hogy mi mennyire fontos a játékban. Persze itt igazából minden a harcról szól, szóval annyira nem izgalmas, de imádom, amikor egy játékban tökélyre fejlesztem a zárnyitást és összesen 2 zárt kell kinyitni 😊
ezt nem értem, sry
mert én nem találtam ilyen menüpontot.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én most töltöm a játékot, de nem tudom h a videokártyám fogja-e bírni (Ati Radeon hd 3470) ? Mert elindítottam egy tesztprogramot, aminek az volt eredménye hogy minden ok, csak a videokártya a minimum értéket sem éri el. <#rinya>#rinya> Szerintetek?
Utoljára talán két évvel ezelõtt ha jelent meg olyan játék, ami ennyire heves érzéseket váltotta ki belõlem... Pedig azért figyelemmel kísérem a felhozatalt folyamatosan.
Szuper történet, egyedi megoldások, tetszik a harcrendszer, és nincs harcból túl sok, szóval nem lehet megunni... A fejlõdési rendszer pont ideális egy akció rpg-hez. Grafikailag nem egy gyönyörûség, ennek ellenére sokszor lenyûgöz a látványvilága, fílinges a megvalósítás szinte mindenhol.
A kommentek, amit a társak hozzáfûznek a helyzetekhez, meg a szituációk, volt ami megnevettetett, meg volt, ami elgondolkodtatott...
Alapvetõen - ha odafigyel rá az ember - sokat lehet belõle tanulni, rengeteg filozófikus dolgot, bölcseletet rejtettek bele.
Pan a legnagyobb arc =)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Sztem igényes munka.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kb 1-2 órája nyomom , de csak rohangálok mint 1 hülyegyerek. Az elején volt 1 kis action , de most már kezdem unni. Lessz több harc vagy az egész game ilyen ?
Rengeteg skill van ha jól számolom 100 de a hotkeyeket nem találom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
Dvx vagy dvd-re használj egy lejátszót, és kész.
Máskülönben Egyes játékokat különben is zavarja a kodec.
Btw, ki játszik vele Realtek AC97-es hangkártyával? Csak mert asszem ez az FMOD hangcucc (amit a game támogat) a problémás nálam... ami miatt beakad a hang.