• Gatts
    Na én is megnéztem :) Azt már az előzetesek alapján sejtettem, hogy látványos film lesz, de tartottam attól, ami mostanában sok látványfilmnél előfordul, hogy baromi nagy időhúzás lesz és mondjuk egy 20 percnyi ténylegesen látványos dolog, meg akció. Nameg persze, hogy a trailerben a leglátványosabb dolgokat már el is lőtték...
    Hát nagyon nnagyot kellett csalódnom pozitívan, mert ilyen pörgős és látványos filmet nem nagyon láttam eddig :) Eleinte egy kicsit fura volt, hogy eléggé el volt poénkodva a film, de ez is nagyon rátett a hangulatra :) Egy pillanatig nem unatkoztam a film alatt, nagyon szórakoztató és helyenként kapaszkodtam a látványtól rendesen a székbe. Abszolút nyugodt szívvel megyek el rá jövő héten is mégegyszer :) Teljesen túlteljesítette a film az elvárásaimat.
    Csak egyetlen kérdésem van: Mikor lesz folytatás???

Nameg mégegy, de ez spoileres, tehát:

SPOILER:

Soundwave, amikor hozzáért az Everspark-hoz, pillanat alatt újraépült a régi formájába. Bumblebee-nél viszont végig ott volt, ő vitte magával, akkor ő miért nem tudta visszagyógyítani a leszakadt lábait??? Ez nekem kissé fura volt. Esetleg ilyen "kompakt" formában nem működik a cucc? De akkor Megatronnal mi lett?

SPOILER vége