• dronkZero
    #42
    "Mi van akkor, ha ezek az óriáspingvinek nem is közeli rokonai a ma élőknek, mint ahogy kiderült az embernél is, hogy nem a majomtól származik?"

    Mi van? Már Darwin is azt mondta, hogy _közös ős_, nem hogy konkrétan "a majomtól". De ha megnézzük a közös őst, akkor az kvázi egy "majom". (Annyiból legalábbis ha most jönne egy szembe veled az utcán, tuti majomnak néznéd.) Hol is derült ki, hogy az ember nem tőlük származik?

    "A faj kihalása szerintem hihetőbb ha a Föld hirtelen lehülése idején (jégkorszak bekövetkeztével) történt. Megmaradtak a kisebb étkű, kisebb testű fajok."

    Heh, hát lehet, hogy neked hihetőbb, csak sajnos a fizika nem így működik. Nagyobb tömegű test lassabban hűl le, nagyobb térfogathoz meg kisebb fajlagos felület tartozik, amin leadhatja a hőt.

    Ezek után én kérdezném meg tőled, hogy mikor is születtél? Vicces, hogy miután nyilvánvaló képtelenségeket írogatsz, meg a neked segíteni próbáló embereket leoltod és tanulni küldöd(mikor a jelek szerint neked lenne rá igen nagy szükséged), még ki is vagy akadva, hogy lehülyéznek. Hát le is fognak, amíg hülye vagy, ráadásul nagy arccal.