• Komolytalan
    WoWban nem a leveling a kihívás. 20-as szintre 1 nap alatt, 60-ra 2 hét alatt fel lehet vinni, ha mondjuk napi 8-12 órában nyomja valaki. Nekem mondjuk eltartott a 60 kb fél évig, mivel jóval kevesebbet játszottam vele. 60-ról 70 legrövidebb valami 28 óra volt, igaz ott a teljes guild segített az illetőnek (mage területsebzett, mindenki manát töltött neki/gyógyította kívülről). Ez a szupergyors 70-es az esemény után abbahagyta, indított egy másik karit, hát no comment:-D A reális 60-70 "kockatempó" olyan 1-2 hét, a casual meg inkább 2-3 hónap.
    De ez tényleg "csak" a szintezés része a játéknak. Szintezés alatt nem érdemes különleges felszerelést gyűjteni, mivel ahogy emelkedik a szinted úgyis lecseréled. A legmagasabb (70-es) szinten kezdődik az egyre jobb cuccok begyűjtése, amelyek farmolással (pl. epik repülő hátas) illetve csapatjátékkal elérhetőek. Eleinte 5, majd 10, végül 25 fős helyeken. Ezek persze egyre nehezebbek, egyre több felkészülést kívánnak mind felszerelés, mind taktika területén, a kivitelezés minősége pedig egyre magasabb skillt. Taktika - wowwiki, instance guideok. Felszerelés - mesterségek. Skill - gyakorlat. Ezek miatt a 10+ fős contentekre már általában fix csapattal (guilddel) készül fel az ember. Ez a felkészülés régebben többszöröse időráfordítást igényelte, mint maga a harc, ezért vásároltak a kockák aranyat valós pénzért, hogy a felkészülés részt megspórolják. Most már jóval kevesebb idő/gold szükséges a felkészülésre, ezért kicsit le is áldozott a goldsellereknek. Kb ennyi a wow. Ja, meg a pvp rész, azt kifelejtettem :-D