Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • queensryche
    Természetesen nem a te oldaladról származik. Az East West Hardcore Bass original verziójáról van szó, amit sajnos még azóta sem tudtam beszerezni. Ha a jelszóval lenne gond az nem gáz, mert le lehet vadászni netről, ha megtalálom az eredeti feltöltési helyet ( fórum, blogspot stb.) Itt viszont az egyik pakknál jelez hibát és innentől kezdve ennyi, mert 3 helyen is ahol rákerestem, ugyanez a feltöltés volt ugyanazzel a hibával. Jelenleg a 3. próbálkozásom zajlik ( Filefactory-féle letöltögetés) és már előre félek, hogy ez se' lesz jó.

Észrevétel: A Toontrack Drumtracker progid vírusos. Egyébként nagyon ígéretesnek tűnik, még nem próbáltam ki, de sok reményt fűzök hozzá.
    Nagyon jó a tutorialja is. Szerintem, ha teheted, akkor tégy fel egy másik verziót.

Még valami:Nem ez volt az első eset, hogy a 2-3 napon keresztül töltögetett rapidshare fájlokkal rácsesztem, így aztán adódik a kérdés, hogy van-e egyéb tippetek letöltésre? Ha szerencsém van, elcsípek 1-1 megaupload-os cumót, de többségében rapidosak, ami nem lenne baj néhány 100 mega esetén, de ilyen 2-3-4-5 giga környékén már zsákbamacska az egész sajnos. Ami a torrentezést illeti, nem tudom, hogy vannak-e zárt torrentek, mint a filmek esetén, gondolom léteznek ilyen fajta közösségek is, hiszen sokan VST-znek.