Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • MidiRendszer
    Tisztelt queensryche !

Nos hol is kezdjem !A DSP területén manapság igazából tudnám ajánlani neked még esetleg a Creamwer Pulsár rendszerét,pl:CREAMWARE Scope Professional (14DSP) hangkártya egy jó befektetés :)A master kártyája 14 Db motorola DSP tartalmaz .Bár nem mai kártya (a bocsi a reklámért mert nem illik más forumára hivatkozni de a hitspace oldalán találsz Aprót) ott érdemes szét nétni nagyon jó cuccokat lehet venni de csak óvatosan.Sajnos a DSP standard a Pro Tools de ez egy mai átlag hobbi zenésznek megfizethetetlen kategória.Ja és hallani rólla jót is rosszt is !

Én jómagam egy Digi 001-es használtam (Ez volt a Pro Tools belépő szintű kártyája ) míg be nem adta a derekát Meg voltam vele elégedve kicsit késett néha de ez már nem a kártya hibája volt hanem a Xeon procimé mert lassú víz partot mos alapon néha meg meg lassult szegénke !

DSP területén érdemes elgondolkodni a beruházáson az un DSP kártyákba.Ezek csak DSP-t tartalmaznak a TC Works-nek vannak kártyái:)Szintén Hitspace DSP szekció !

Viszont egy dolgot mindenféleképpen meg kell jegyezni !jó ha a kártya kezel 1-2 mikrafont és képes a fantom tápra(+48V)stabilan a Kondi mikrafonoknak kell !

Legalább 2-4 de jobb a 8 bement és legalább ugyanennyi kimenet ! jó ha tud külön monitorozni !(monitor kimenet)És ugyebár a gyorsaság sem elhanyagolható ms-ban adják meg a kártyákra :)

Fontosnak tartom még az un ASIO szabvány támogatást (No DX !!! sokat késik és böszme hangja van tisztelet a kivételnek)

A 24 bites mintavételt 96 khz-en legalább !ja és a jó öreg MIDI-ről ne is feledkezzünk meg !

Eggyelőre ennyit By MidiRendsze
    Digi 001

Creamwer Scope Professional 14 DSP