Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • Tetsuo
    LOL, igazad lenne akkor ha:

-tenyleg fasza magyaritasok lennenek (minimum official, -bocsanat :) hivatalos-, de azokkal is szokott gond lenni, mert nem ellenorzik hangmernokok a tolmacsok munkajat), az amator forditasokkal esetleg meg szoftveres problemak is elofordulhatnak (biztos h nem stabilabb egy atirt menu),
    -neha ki vannak takarva reszek, mivel a magyar kifejezes gyaran hosszabb mint az angol, ez ergonomiai oldalrol is szempont (soxor kisebb betumeretet igenyel),
    -ha a support (sry, tamogatas :) pl a teljes segitseg-menu, a videok, stb.. is magyarul lennenek, ugyanis hivatkoznak vmire es bogarasz6od mi is az..
    -a VST-k ugyis angolul vannak, tehat az alapszavakat (amikre hivatkozol), ugyis meg kell tanulni angolul.

-Annyira nem tudok angolul, h kozvetlenul beszelgessek komoly temakrol (:P), de a legtobb szoftver angol nyelvu a gepemen (ill mind), es nem poenbol, meg nem azert, h menozzek neked es Ambientnek, hanem a fent irt okokbol.
    -Csupan a tapasztalatomat szerettem volna megosztani, es nem kioktatni v lekezelni masokat.

-Mellesleg minden tiszteletem azoke, akik forditanak (csakhat, 1 jo zeneiro nem biztos, h jo fordito ;), de ugy gondolom h sziszifuszi munkat vegeznek, hiszen ritkan szuletik otthon 1 olyan eredmeny, ami jo esetben 1 szakerto csapat eves munkaja lenne.. en legalabbis meg nem hallottam tokeletes amator forditasrol, komoly programok eseten.

1x regen, fogalmam sem volt mit jelent pl a layer szo, de remekul hasznaltam a Photoshopban.. :P