Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Adamcsaka #4915 Én tökéletesen elégedett vagyok a reason 3 eszközeivel és kifejezetten zavaróak számomra a vst hangszerek, mert megépíthetőek azok a hangzások a propellerhead és egyéb másik szoftver alap eszközeiven is, ami még kevesebbet is zabálna persze.
Én néhány vst effektel szimpatizálok, de alapjába véve minden szinti ugyan abból az alap oscillátor generátorból, vagy samplerből indul ki; ami önmagában véve szintén hamar megunható lenne, de
Érthető, amiért sokan nem akarnak bajlódni a hang megalkotásával már, csak zenélni a készen kapott hangokkal, habár; szerintem az elektonikus zene része a sajátnak tűnő hangok megalkotása is, de nem mindenki ugyan olyan!
A vst-k készen nyomják az ember kezébe a gyártó ízlését, ami alapján egy torzítottan összeállított nem teljesen nyers, hanem inkább effektezett eszközt kaphatunk egyedinek tűnő hangzással. A reason hangzását azért unod, mert azt még meg kell "főzni", de az meg nem kis munka.
Ismeri valaki az equalizer Apo-t? Ez a szoftver a windows rendszer teljes hangzását átbuherálja olyan módon, ahogyan azt te beallítod vele és a különlegessége a végtelenített equalizer pont hozzáadása, amit sehol máshol nem láttam még vst effemtben sem. Írjatok véleményt, mert nagyon fasza.