Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • queensryche
    Lehet, hogy van valami trükk - fogalmam sincs, nem foglalkoztam még ilyesmivel -, de attól tartok, ez így működik normálisan.
    Számomra azért is fura, mert a kjubéznál pl. egyértelmű, hogy minél kevesebb plugin, és/vagy editálás van minék kevesebb sávon, annál gyorsabban exportálja. Ha egy 15 perces videót ennyi ideig renderel, akkor egy két órásat, amiből kivágok mondjuk 5 percet kb. 2,5 óráig? :) Na mindegy, majd kitapasztalom, kéne ez ügyben is fórumozni kicsit, hátha lehet okosabban csinálni. Egyébként egész jó a Sony Vegas, ne adjátok alább ti sem, ha videó-vágni akartok. Tapasztalatból mondom, hogy rengeteg szemét van. Persze ha csak egy olyan kell, amivel le tudod vágni valaminek az elejét VAGY végét, akkor jók ezek is. Némi infó: A Vegas Pro 8.0 van meg (a szokásos helyről), ami indításkor regisztrálni akar. Néztem a könyvtárat se keyge, se serial, semmi. A megoldás, hogy - beszarás - töltsd ki bármilyen kamuval az online regisztrációs részt és működni fog. Én má' nem csodálkozom semmin. :)