VST-hangszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudatos volt, véletlenül nyomhattam el valamit. (Egyes billentyûk kettõs funkcióval rendelkeznek, ha EDIT módban vagy.)
Õrület amúgy, hogy az én vergõdésemmel van tele mostanában a topik, ég a pofám 😄
Õrület amúgy, hogy az én vergõdésemmel van tele mostanában a topik, ég a pofám 😄
Ebbõl az a tanulság ,hogy teljesen felesleges elpiszkálni a gyári alapbeállításokat 😄
http://steflion.wix.com/studio
Sikerült megoldani. Illetve nem sikerült; végsõ ötletként - miután a C5-ben és a billentyûzeten is már mindent megpróbáltam - a qx49 manualjában kikerestem a teljes resetet (visszaállít minden gyári paramétert) és végül ez megoldotta. Hogy melyik paraméter volt 'elállítva' a jó ég tudja...de mindegy is.
Természetesen megint van egy problémám, amire sehogy se tudok megoldást találni. Az Alesis qx 49-cel felvett MIDI hangokat duplikálja a drágám. Tehát ha kijelölöd és törlöd, 'alatta' lesz még egy. Gondoltam simán megoldom, ha állítgatok a devices menüben a MIDI portnál és bemenetnél, de nem. Bárhogy kombinálom, nem mûködik, duplázza a hangokat. Ha a piano roll-on nyomom be, akkor nincs ilyen probléma. Mondhatnám, hogy letojom, de editálásnál, ha pl. beljebb húzom a hangot, akkor alatta lesz egy másik, ez így nagyon nem jó ám.
Egyenként ugyebár nem fogom törölgetni, ha pedig egérrel jelölöm ki, akkor törli az egészet (mindkettõt). Van a MIDI menüben egy duplikálást törlõ funkció, de nehogy már ne legyen más megoldás.
Valami tipp?? Ha kiderül, hogy ennek a midibillentyûnek meg ez a baja, megbolondulok...
Egyenként ugyebár nem fogom törölgetni, ha pedig egérrel jelölöm ki, akkor törli az egészet (mindkettõt). Van a MIDI menüben egy duplikálást törlõ funkció, de nehogy már ne legyen más megoldás.
Valami tipp?? Ha kiderül, hogy ennek a midibillentyûnek meg ez a baja, megbolondulok...
Kjubéz 7-rõl gondolom nem nagyon van tapasztalat, mi? 😊
Bõven nem aktuális még, de egyrészt ugye újabb, másrészt olcsóbb is, mint a full 6. Ahogy nézem azért elég szépen belenyúltak a 7-esbe, legalábbis ezt sugallja a megjelenése. A nagy kérdés az nyilván, van-e bármilyen gond az 5-tel futtatott pluginekkel, vsti-kel kapcsolatban.
Bõven nem aktuális még, de egyrészt ugye újabb, másrészt olcsóbb is, mint a full 6. Ahogy nézem azért elég szépen belenyúltak a 7-esbe, legalábbis ezt sugallja a megjelenése. A nagy kérdés az nyilván, van-e bármilyen gond az 5-tel futtatott pluginekkel, vsti-kel kapcsolatban.
Közben nézegetem, van ilyen pl, hogy RME Babyface. 2 bemenet, 4 kimenet. Szép és jó, megbízható gyártó, de 160 ropi. Na ez már sok.
A cél egyszerû: minél jobb konverterek, egy (max két) bemenet, stabil mûködés. Felhasználás meglepõ módon: gitárfelvétel, illetve a mondjuk úgy 'profi szintû' (megszólalás) zenék készítésének lehetõsége fõként kjubézzel. Ahogy nézem, sajnos a kvázi profi, vagy profibb kártyák 1-2 bemenetes verziói ritkák, leszámítva az Apogee One-t. A legtöbb 4-6-8 bemenetes, ami nekem tök felesleges. A DSP-vel kapcsolatban nem tudok veled vitatkozni, vagy egyetérteni, mert nem vágom a témát, én úgy tudom, hogy a zenei projekten belüli bármilyen számítási feladatban részt vesz (valósidejû effektek, pluginek), amit most ugye a proci végez el. Ár tekintetében rugalmas vagyok, de 4-6 bemenetes motyót tényleg nem akarok venni, mert minek, nem zenekart akarok felvenni. Ezt csak azért írom, mert mondjuk 90 felett szinte csak ilyen van. 100 alatt szeretnék maradni, tekintve, hogy tényleg nem kell egy rakat ki-bejárat.
Nem vagom a mai kartyakat, de leirhatnad, mi a celod rovid es hosszu tavon, majd azt, hogy mennyit szannal ra eloszor, majd kesobb...
Ha jol emlexem, a 0202-nel jobb minosegu volt a 0404, a kovetkezo lepes az Echo Layla 3G, Motu, azutan RME, afelett pedig a pro.
A DSP-s kartyak DSP-jet tudtommal a dalszerkesztok nem hasznaljak, ugyhogy azzal nem nyernel sokat, kulon DSP-kent pedig az UAD johet szoba, amit pl. a menemszol.hu-n istenitenek, de elektronikus zenehez nem a legjobb, akusztikushoz pedig kompromisszum.
A Firewire gyorsabb, mint az USB, de a 2 csatornahoz az utobbi is jo.
Ha jol emlexem, a 0202-nel jobb minosegu volt a 0404, a kovetkezo lepes az Echo Layla 3G, Motu, azutan RME, afelett pedig a pro.
A DSP-s kartyak DSP-jet tudtommal a dalszerkesztok nem hasznaljak, ugyhogy azzal nem nyernel sokat, kulon DSP-kent pedig az UAD johet szoba, amit pl. a menemszol.hu-n istenitenek, de elektronikus zenehez nem a legjobb, akusztikushoz pedig kompromisszum.
A Firewire gyorsabb, mint az USB, de a 2 csatornahoz az utobbi is jo.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Igazatok van, úgy kéne. Ez tisztán pénzkérdés. Ideje procit és alaplapot is cserélnem az asztali gépen. Kell a kraft, mert ugye nem dsp-s hangkarit használok. Az E-mu 0202-t is cserélni kéne mert ha jól tudom, megszûnik ez a vonal és driverfejlesztés eddig se volt. Ebben a kérdésben egyébként azóta se jutottam elõre. (Ha Mac-et használnék, könnyebb dolgom lenne, mert az Apogee One-t nekem találták ki😊) Itt van most az E-mu alternatívájaként a Focusrite Scarlett, amirõl jókat írnak, de hogy ez a gyakorlatban mire lesz elég (konverterek, hangminõség), ki tudja. Még az is kérdés, nem járnék-e jobban egy DSP-s kártyával? Kérdés: a FireWire csatis kártyákkal mi a helyzet? Mondjuk az USB-hez viszonyítva.
Igen, egy külön, csak stúdio gép, az a minimum. Semmi internet, és egyéb felesleges dolgok.- Osztom Tetsuo" nézetét. <#eljen>#eljen>
Akkor jarnal jol, ha lenne egy szamitogeped zenere. Csak zenere. Egy masik pedig minden egyebre.
A zenei szamitogepedre nem telepitgetnel semmit, no internet, wi-fi stb., nem probalgatnal vele programokat. Azon csak, a mar bevalt programok lennenek, azokbol is csak az, ami tenyleg szukseges a zenehez. 1db DAW es nem hasznalt VST-k sem lennenek... 😉
A rendszer hardveresen es szoftveresen is optimalizalva lenne a zenelesre.
A zenei szamitogepedre nem telepitgetnel semmit, no internet, wi-fi stb., nem probalgatnal vele programokat. Azon csak, a mar bevalt programok lennenek, azokbol is csak az, ami tenyleg szukseges a zenehez. 1db DAW es nem hasznalt VST-k sem lennenek... 😉
A rendszer hardveresen es szoftveresen is optimalizalva lenne a zenelesre.
Pl. MIDI-effektek. 😊
Errol a Studio One-rol csak jot hallok. <#circling>#circling>
Kiprobalnam, de elvagyok a Cubase-zel is meg a heti 60 ora meloval.
Illetve most az uj dobgepemet tanulmanyozom, mert azt kell sokat, ugyanis elegge bonyolult.
Errol a Studio One-rol csak jot hallok. <#circling>#circling>
Kiprobalnam, de elvagyok a Cubase-zel is meg a heti 60 ora meloval.
Illetve most az uj dobgepemet tanulmanyozom, mert azt kell sokat, ugyanis elegge bonyolult.
*foscsi. (fõnökség: jól jönne a szerkeszthetõ hozzászólás)
Kjubéz meg továbbra is foscsim, ez van. Várok egy darabig még, hátha megtörik 64 bitre gyakorlatilag bármelyiket (5-6...7??), nekem mindegy.
Ha ebben az évben se lesz semmi, akkor megveszem. Drága, de mit csináljak, kell, mert jó 😛
Ha ebben az évben se lesz semmi, akkor megveszem. Drága, de mit csináljak, kell, mert jó 😛
Na, úgy néz ki, mûködik a motyó - hála égnek. Alesis qx49-re lett cserélve, az Xboardot is kérdeztem, de arra fejcsóválás volt, szerintem kompatibilitási gond lehet, vagy nem tudom, nem forszíroztam. Meglepõen könnyû súlyra, alig van benne anyag. Az USB kapcsolat okés, a bemenõ jel okés. A potik, faderek konfigurálását még nem néztem, van belõlük jó pár, igazából ezeket szerintem nem sokat fogom használni. A lényeg, hogy elsõ blikkre faszán mûködik. Gondolkodtam 61 billentyûsben is, de Miditech-et már nem akartam, aztán elég nagy árugrás van a 49 és 61 billentyûsöknél is; 70 körül van már csak és bár beleférne anyagilag, nem hiszem, hogy kell nekem ennél profibb cucc. Arról nem is beszélve, hogy azok se tûnek extra motyónak. Ami ránézésre is minõségi az rögtön 90 feletti és ha hozzáveszem, hogy gitáros vagyok, egy vicc lenne ennyit kiadni csak a MIDIbevitel miatt.
Hiába... a szerelem az szerelem, hiába csalják meg az embert... <#vigyor>#vigyor>
'Sajnos' a kjubéz nagyon jó kis progi. Nyilván megszokás, de összességében szerintem a leglogikusabb felépítésû. Nyomogattam a Reaper-t (amit csak ajánlani tudok) és a Studio One-t is, de nehezen szokom meg õket. Az elõbb néztem safe módban (próbálok rájönni mi a gond) és elindul, ahogy adminisztrátorban is, tehát végeredményben tudom használni. Próbálok visszaemlékezni, mit telepítettem, vagy min változtattam, amikor behalt a normál módú indítás, de nem jutottam semmire. Majd ez is megoldódik valahogy. Van egy infós haverom, neki tuti lesz ötlete. És bár nem sok kedvem van hozzá, a rendszert is ideje lenne újratenni, kb. 3,5 éve húzza.
Amit javasolni tudnék, hogy szedd le a Presonus Studio One v2.5-öt, varázsold fel a gépre, aztán ha meg tudsz vele barátkozni, akkor hamar el fogod felejteni a Cubase-t. Fényévekkel gyorsabban oldassz meg benne mindent, és semmi olyat nem tud a Cubase, amit ez ne tudna.
<#vigyor3>#vigyor3> ...hát a windows már csak ilyen, én is átéltem anno ilyen dolgokat, de szerencsére amióta kipusztítottam a házból, azóta semmi gondom, csak zenélni kell.
A héten elintézem a cserét, vagy alesis, vagy Emu, nem tudom, melyik lesz, de ha azzal sem fog mûködni, akkor valami hardveres, vagy más, feltelepített programmal akad. Eddig oké, de ez már az a szint (A C5-problémával együtt alább), amihez én már kicsi vagyok. Itt kéne mellettem állnia valami gurunak. 😊
Stef:
X-akta van megint...á, már legyintek, jó hobbit választottam 😄
Elvittem 2 másik gépre a midibillentyût, Win7 mindkettõ és mûködött vazz! Totális kérdõjel. Oké, felraktam újra a kjubézt, hátha, de nem, marad minden a régiben. Most figyelj: feltettem az sx3-at és a 2-es kjubézt, utóbbival mûködött. Kész... A végsõ csapás: leszedtem mindkettõt és azóta a kjubézt (az 5-ös) csak adminisztrátorban tudom indítani. Ha 'normál' módban indítom, elkezdi futtatni a scanninget bele a fenébe, nem értem...aztán megáll. Néha meg olyan hiányzó elemeket, meg dll-eket keres, amikról fogalmam sincs. Ilye C++, meg mit tudom én. Már röhögök az egészen, komolyan. Az lesz a vége, hogy újrarakom a rendszert a pékbe.
X-akta van megint...á, már legyintek, jó hobbit választottam 😄
Elvittem 2 másik gépre a midibillentyût, Win7 mindkettõ és mûködött vazz! Totális kérdõjel. Oké, felraktam újra a kjubézt, hátha, de nem, marad minden a régiben. Most figyelj: feltettem az sx3-at és a 2-es kjubézt, utóbbival mûködött. Kész... A végsõ csapás: leszedtem mindkettõt és azóta a kjubézt (az 5-ös) csak adminisztrátorban tudom indítani. Ha 'normál' módban indítom, elkezdi futtatni a scanninget bele a fenébe, nem értem...aztán megáll. Néha meg olyan hiányzó elemeket, meg dll-eket keres, amikról fogalmam sincs. Ilye C++, meg mit tudom én. Már röhögök az egészen, komolyan. Az lesz a vége, hogy újrarakom a rendszert a pékbe.
Az Amplitube 3 jó választás, szerintem jobb, mint a Guitar Rig.
Tehát nem belsõ preset. Majd csekkolom, hátha jó, bár én inkább sajátokat tekergetek. A HalionOne helyett nézd majd meg/keress rá a Trilian-ra. Dob mi volt?
Tehát nem belsõ preset. Majd csekkolom, hátha jó, bár én inkább sajátokat tekergetek. A HalionOne helyett nézd majd meg/keress rá a Trilian-ra. Dob mi volt?
Cubaseben csináltam a felvételt. A basszus HalionOne Velo Slap,
a háttér gitár Amlitube 3 Heavy St 1, a szóló gitár pedig
szintén Amplitube 3 Solo dist (ezt a presetet nemrégen töltöttem le)
és Wawes GTR RockManClearChorus effektekbõl áll. A dobon még
gondolkodok, hogy valami dögösebb effektet kellene ráhúzni.
a háttér gitár Amlitube 3 Heavy St 1, a szóló gitár pedig
szintén Amplitube 3 Solo dist (ezt a presetet nemrégen töltöttem le)
és Wawes GTR RockManClearChorus effektekbõl áll. A dobon még
gondolkodok, hogy valami dögösebb effektet kellene ráhúzni.
BUICK!
*Audionews-ra jan 2-3 a regisztráció!
*Audionews-ra jan 2-3 a regisztráció!
Nekem bejön (be kell jöjjön), mert én is gitárfelvételeket gyártok, amikor épp nem vagyok hozzá kellõen lusta. Írd le azt is, hogy miket használtál (plugin, hangminta, DAW stb.), hogy rögzítetted a gitárt (plugin, erõlködõ+mikrofon, esetleg gitárelõfok, multi stb.)
Elsõ hallásra rendben van. Nem ordít a gitárszóló, ezt mindenképp respektálom 😊 Akad néhány dolog persze, amiken lehet javítani, de az arányokkal például nincs gond.
Elsõ hallásra rendben van. Nem ordít a gitárszóló, ezt mindenképp respektálom 😊 Akad néhány dolog persze, amiken lehet javítani, de az arányokkal például nincs gond.
Sziasztok!
Egy kicsit félve, de megosztanám elsõ nótámat Káosz címmel. Hogy miért félve? Mert teljesen amatõr, hobbi szinten saját magam szórakoztatására zenélgetek. Biztos találtok benne hibát és remélem ezt közlitek is, mert hát ugye így tanul az ember. Hát a mûfaj az rock, nem tudom mennyire jön be itt.
káosz
Egy kicsit félve, de megosztanám elsõ nótámat Káosz címmel. Hogy miért félve? Mert teljesen amatõr, hobbi szinten saját magam szórakoztatására zenélgetek. Biztos találtok benne hibát és remélem ezt közlitek is, mert hát ugye így tanul az ember. Hát a mûfaj az rock, nem tudom mennyire jön be itt.
káosz
Ha már, akkor kellemes ünnepeket mindenkinek!

Rendben, de ezt én tényleg honnan a fenébõl találjam ki, érted... 😊
Gitáros vagyok báze 😛
Gitáros vagyok báze 😛
Stef is ajánlotta. A gyártásnak nem gugliztam utána, de a webshopon kapható új és b-stock is, tehát elvileg gyártják. Mondom, én azért vagyok kiakadva, mert simán vettem volna E-Mu-t, nem vészes az árkülönbség, de a specifikációnál láttam, hogy MIDI az interfész, innentõl ki volt lõve, mert nekem USB-s kell. (Netes rendelés volt.) Röhej.
Marmint E-Mu XBoard49. Az egyik legnepszerubb MIDI-billentyuzet volt, meg ma is sokan hasznaljak es ugy latszik, gyartjak is.
Nekem is x-boardom van már jó ideje, és semmi gondom nincs vele.Win7 x64 alatt használom.
Viszont nem gondoltam volna, hogy még mindig lehet kapni. Azt hittem a shortboard-dal, illetve a longboard-dal már rég leváltották. Ebbõl is látszik, hogy jó kis billentyûzet. Egyébként simán, szó nélkül kicserélik.
Régebben nekem is volt egy CME u-rig nevezetû billentyûzetem az csinált hasonló jelenségeket. Idõnként magától küldött ilyen-olyan cc üzeneteket.
Viszont nem gondoltam volna, hogy még mindig lehet kapni. Azt hittem a shortboard-dal, illetve a longboard-dal már rég leváltották. Ebbõl is látszik, hogy jó kis billentyûzet. Egyébként simán, szó nélkül kicserélik.
Régebben nekem is volt egy CME u-rig nevezetû billentyûzetem az csinált hasonló jelenségeket. Idõnként magától küldött ilyen-olyan cc üzeneteket.
Most ugyan tele a tököm, de azért grat, majd írd meg milyen.
*A Shure SRH 440 cserélve lett egy ATH M50-re. Néhányan húzzák a szájukat, mert ez nem flat response füles, hanem enyhén - kinek mi az enyhe - basszusemelt és eredetileg nekem is flat kellett volna, de kompromisszumot kellett kötni a basszussal, ugyanis az sarkallatos pont. Az SRH 840 lenne az ideális megoldás, de az a 440-hez képest már 100%-os árugrás, annyit most nem akartam eltapsolni. Az M50 egy nagyszerû, kényelmes, all round füles (komolyzenéhez talán nem jó), amivel szerintem monitorozni is jól fogok tudni, ha nagyon kell, majd használok egy kis high-pass filtert, nem vészes.
*A Shure SRH 440 cserélve lett egy ATH M50-re. Néhányan húzzák a szájukat, mert ez nem flat response füles, hanem enyhén - kinek mi az enyhe - basszusemelt és eredetileg nekem is flat kellett volna, de kompromisszumot kellett kötni a basszussal, ugyanis az sarkallatos pont. Az SRH 840 lenne az ideális megoldás, de az a 440-hez képest már 100%-os árugrás, annyit most nem akartam eltapsolni. Az M50 egy nagyszerû, kényelmes, all round füles (komolyzenéhez talán nem jó), amivel szerintem monitorozni is jól fogok tudni, ha nagyon kell, majd használok egy kis high-pass filtert, nem vészes.
Te, az E-mu-nak tényleg van USB kimenete, egyértelmûen látszik a képkeresõben. Már bocs, de ezen beszarok bazmeg! Miért nem tudják normálisan megírni a specifikációt?? Megvettem volna azt, mivel többen is ajánlották. Nem érzem hibásnak magamat, hogy nem ellenõriztem le mindent képkeresõvel, hiszen nem egy nevenincs boltról van szó. Szóval döbbenet. Remélem, simán visszaveszik és nem lesz hõbörgés, fõleg ha ráfizetéssel veszek egy E-mut majd.
http://www.youtube.com/watch?v=PVUW1VqkGMw
Egy interjú Jürgen Michaelis-szel, aki a Jomox német hagszercéget képviseli egy személyben. 😊
Alapító, tervezo, konstruktor meg meg kitudja mi.
Jelenleg vásárolható termékek:
http://www.jomox.de/products.php?lang=2
Remélhetoleg a jovo héten egy XBase 999 analóg dobgép boldog tulajdonosa leszek. 😊
Mi a véleményetek errol a cégrol, esetleg tapasztalatotok?
Nekem szimpatikus a fickó felfogása az "analóg vs. digitál" hangzásról is...
Egy interjú Jürgen Michaelis-szel, aki a Jomox német hagszercéget képviseli egy személyben. 😊
Alapító, tervezo, konstruktor meg meg kitudja mi.
Jelenleg vásárolható termékek:
http://www.jomox.de/products.php?lang=2
Remélhetoleg a jovo héten egy XBase 999 analóg dobgép boldog tulajdonosa leszek. 😊
Mi a véleményetek errol a cégrol, esetleg tapasztalatotok?
Nekem szimpatikus a fickó felfogása az "analóg vs. digitál" hangzásról is...
Ha ennyire egyszerõ kell akkor mindenképp, legalább ezt választottam volna. M-Audio Keyrig 49
-ez sem drága, és azért minõségileg jóval fentebb van
-ez sem drága, és azért minõségileg jóval fentebb van
Na igen, csak ez a híg a leve olyan kéne legyen, hogy igénytelen a kialakítása, rossz a billentés-érzet stb, de nem olyan, hogy nem mûködik megfelelõen 😊 Na mindegy, nem ragozom tovább.
Ja , bocs látom lentebb... hát olcsó húsnak, híg a leve"...erre csak ennyit tudok mondani.
Nekem van otthon egy E-MU XBoard 49 a pincében, egy darabig használtam régebben, tuti van rajta USB, egyébként nem a legolcsóbbak közül való...súlyozott mechanika , midi vezérlõk stb. elég jó kis jószág. A Miditech-el egyébként mi a gond? -azt nem ismerem, nincs rajta USB?
Nem mondod. Akkor nem jó a leírás. De most mondd meg basszus stef...ilyen szerencsétlen nem lehetek, hogy megszívom ezzel a Miditech-kel, pedig egyébként teljesen jó lenne. Kezdhetem azzal az évet, hogy beballagok vele a boltba. (Természetesen egyeztetem elõtte velük - nem volt semmi idõ, ezért kiszállíttattam - és minden jel szerint okés volt a dolog. Na mindegy, ez van. El se fogom tudni rendesen magyarázni a hibát, megmutatni nem tudom, mert náluk nincs win 7 az üzletben (ezt írták), ezt pedig hallani kell. Bah...
*xboard-ot, ami midikimenetes
Sajna 24 és 1-je között zárva vannak, úgyhogy addig várni kell, de egyelõre úgy néz ki, hogy ez bizony csere lesz. Csak tudnám mire vazz...vegyek egy E-mu Xboard MIDIkimenetes, az nekem nincs, nem fogok ezért hangkártyát venni. !?@
Á, gyerekek, szopóroller van.
Itt a midicontrol Pro 49. Szép, jó, felismeri az USB-t, csak éppen olyan hibája van, amire szerintem nem fogok rájönni.
Túlvezérli a MIDI-t. Eredmény: beleszól a hangba és a kiexportált hangok is el vannak cseszve eléggé (ide-oda mozognak).
A transport panelen a Midi in Activity jel folyamatosan fullon van, ha nem érek hozzá a billentyûkhöz, akkor is. A Midicsatornán is folyamatosan 'félig' van a jel. Beszarás. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gondja lesz, azt hittem az USB drivert nem fogja felismerni. (Ehhez nem kell külön telepíteni drivert.) Absolute-éknál nincs bent Win 7, de a gyártó weblapján kompatibilis win7-tel. Végülis mûködik, csak szarul. Má' mindent összenyomkodtam, ami MIDI...
Ötlet? Találkoztatok már ilyennel?
Itt a midicontrol Pro 49. Szép, jó, felismeri az USB-t, csak éppen olyan hibája van, amire szerintem nem fogok rájönni.
Túlvezérli a MIDI-t. Eredmény: beleszól a hangba és a kiexportált hangok is el vannak cseszve eléggé (ide-oda mozognak).
A transport panelen a Midi in Activity jel folyamatosan fullon van, ha nem érek hozzá a billentyûkhöz, akkor is. A Midicsatornán is folyamatosan 'félig' van a jel. Beszarás. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gondja lesz, azt hittem az USB drivert nem fogja felismerni. (Ehhez nem kell külön telepíteni drivert.) Absolute-éknál nincs bent Win 7, de a gyártó weblapján kompatibilis win7-tel. Végülis mûködik, csak szarul. Má' mindent összenyomkodtam, ami MIDI...
Ötlet? Találkoztatok már ilyennel?
Ja, egy profi stúdióval nyilván nem lehet versenyezni. Szerintem az lehet egy reális cél, hogy általánosan jól-normálisan szóló zenéket csináljunk a magunk stílusában. Arra gondolok, hogy amikor a Steve a júeszéjben, vagy Angliában megnyitja a YouTube-csatornádon a nótádat, akkor arra is azt mondja, hogy faszán szól. Szerintem ez a realitás a mi szintünkön.
Az az igazság, hogy mivel felelõsséggel jár, vadidegeneknek nem szívesen küldözgetek, de! Audionews-on (audionews.ru) nemsokára szabad regisztráció lesz, használd ki!
"FREE REGISTRATION - CLOSED
Registration will be available from 2/1/2013 till 3/1/2013"
"FREE REGISTRATION - CLOSED
Registration will be available from 2/1/2013 till 3/1/2013"
Olyan melyre gondoltam, ami (altalanosan) profi studiokban van. Vannak bizonyos sztenderdek, en nem ismerem nagyon oket (azokat?). Az amator studio egy mas kategoria. Az eszkozok millios arkulonbségén kivul (Pl. a Genelec 8040a parhoz kell meg egy sub, es ez profi studioban nem ajanlott, inkabb csak otthoni monitorozashoz), a profiban szakertelemmel van tervezve, majd kialakitva minden, az amatorben pedig sokszor, ahogy jon, meg ahogy adodik. Pl. szerintem a jo hangzas egy baromi jo akusztikaval kezdodik. Amit en jelenleg (alberletben) nem tudok megvalositani, igy nem erolkodok jo monitorokkal... es az emberek tobbsege sem, pl. kis szobaban nem lehet jo akusztika, soha.
Pl. a Genelec 8040a parhoz kell meg egy sub, es ez profi studioban nem ajanlott, inkabb csak otthoni monitorozashoz.
Pl. a Genelec 8040a parhoz kell meg egy sub, es ez profi studioban nem ajanlott, inkabb csak otthoni monitorozashoz.
esetleg tudtok invet tolni az oldalra?. Csak a vstclub-on vagyok fenn de nem jön be.
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
Nekem Alesis van. 100rugó