Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
queensryche #4165 Nem mondom, hogy vicces szitu, mert neked nem az, de néhány hozzászólással korábban pont miditech-szopás volt nálam is, bár nekem a Midicontrol pro 49-cel gyűlt meg a bajom. A Miditech i2 szériáról van szó? Ja nem, most nézem, és ez elvileg egy korábbi dolog lehet, mert a képkereső megtalálja úgy is, hogy 'Miditech Midicontrol 2', de ilyen a hivatalos honlapon nincs. Egyébként ránézésre ugyanaz, mint az enyém volt - tehát elvileg a Midicontrol Pro49 elődje lehet.
Honlapról letölthető driver csak xp-re van (32/64), ebből kiindulva tehát ez alapból sem Win 7 konpatibilis. Azért mondom, hogy alapból, mert a Midicontrol Pro 49 nálam máig megmagyarázhatatlan módon nem működött normálisan. A rendszer felismerte (Win 7/64), a kjubéz látta, de folyamatos bemeneti MIDI-jelet adott és a pitch kerék sem volt jó. Volt viszont olyan gép - hasonló szoftverkörnyezettel -, ahol nem volt gond a MIDI-jellel. Nemrég oldódott meg a dolog, így első kézből tudok tippet adni. Én az Alesis qx 49-re cseréltem, ami bár nem a non plus ultra, de MIDI-bevitelre tökéletesen megteszi, erre van kitalálva ugyanis. A keretedbe is belefér és garantáltan szereti a Win7-et.