Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
queensryche #3962 Nálam az 5.1.2 is teljesen stabil - leszámítva az utóbbi hetet. Egyszerű user vagyok, nem látom át technikailag-felépítésileg az egészet, így csak arra tudok gondolni, hogy - mivel ez egy sok plugines projekt volt (több, mint lenni szokott) - a 32 bites proginak ez egyszerűen már sok. Amíg benne vagyok, még valahogy 'elviseli', de megnyitni már nem bírja. Mivel többnyire ugyanezek a pluginek vannak a többi projektben, elvileg nem lehet egyéb más 'összeakadás'. De itt igazából 100%-ra semmit nem lehet már mondani, ezt megtanultam az utóbbi 3 évben. Csak az a tuti, ha valami folyamatosan, sok órás használattal is működik. És aztán meg is tudod nyitni - ez már az elmúlt hét tapasztalása :)
Stefnek igaza van és lehetne polemizálni, mennyire el vannak szállva az árak, de igazából mindenben, legyen az hangszer (nem az olcsó, belépő gagyi, hanem a használható), vas, vagy szoftver. A letöltögetés szórakozásból van, másképp egyszerűen járhatatlan annak, aki nem milliomos. Egyszer-egyszer belefér egy nagyobb kiadás, még akkor is, ha nem értek egyet az ár-érték aránnyal. Azért elég rég kinn van már a C5, ha eddig nem volt 64-es. szerintem ezután sem lesz. A C6-tal meg szerintem kihúzom legalább 4-5 évig a tudása alapján. Piszok drága, az biztos.