Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • queensryche
    Igen, szerintem még te javasoltad anno, hogy melyiket szedjem le, de most is az van fenn, utoljára az 5.1.2-es ápdéttel és EDDIG nekem is jól működött. És igen, a "nagy", sok plugin-t használó projektek a problémásak. Jelenleg konkrétan megoldhatatlannak látom a dolgot. Az igazán durva része az, hogy NÁLAM (win 7, 64 bit, C5 32 bit) ilyenkor a feladatkezelőből sem lehet kirobbantani a beszart DAW-ot, sőt újraindításkor kék halál van MINDIG. Aztán ahogy az lenni szokott, rendszer-scan ezerrel, nagy nehezen megint feláll a rendszer, kikapcsolom a scan-t, hiszen megőszülök, mire lefut, én pedig dolgoznék a zenével, megpróbálom újra és ugyanaz. Megint elölről mindent. Tegnap kb. a nyolcadik próbálkozásra, meg trükközésre - megnyitom mással, majd 'belülről' nyitom meg a problémás projektet stb - sikerült életet lehelni bele és nyomtam is reggelig, mert tudtam, hogy többet megint nem fogom tudni megnyitni, muszáj volt a masterelésre kész végleges mixet lerenderelni, mielőtt kilépek belőle. Ma adtam le 95%-osan a lefagyások miatt - határidős dolog volt - egy remix. Szóval ez nekem nagyon nem hiányzik hosszútávon. A Reapre bejött, de tényleg nagyon jó a cubase, nem akarok váltani. Hogy Air-ék miért nem törték meg az 5-öt 64-biten és a 6 miért nincs megtörve jó kérdés, biztos kapnék választ a szakfórumokon, de ez igazából már nem érdekel, biztos sért bizonyos érdekeket, mert te pl. pontosan tudod, hogy gyakorlatilag a zenében használt összes plugin, hangkönyvtás minimum 90-95%-a bizony felkerül a hálóra. Ez viszont valamiért nem...