Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Köszi mindkettőtöknek...:)
Igazából ami a baj és amit én is tisztán látok, hogy ugye különböző okok miatt pl amiatt, hogy nem sokat értek a zene íráshoz és hasonló dolgokhoz így csak amolyan improvizáció szintjén születnek meg ezek+ugye nagyon hasonló hangszerelés ami részben annak is köszönhető, hogy kevés hangminta van a programba, pontosabban sokat már sokszor használtam főleg a dobokkal nem tudtam mit kezdeni..azok mindig szinte az alapok voltak mert azok tetszettek a legjobban..ritkán próbáltam EQ-val átszerkeszteni a hangzásukat, hol sikerült, hol nem annyira.
Eggyetlene gy szám van amit sikerült az elejétől úgy csinálni, hogy nagyjából azt tükrözze amit szerettem volna..vagyis ahol megvolt a konkrét csapásirány:)
Szeretnék fejlődni, nyilván csak magamhoz képest, de engem mindig is ezek a talált dalalmok bűvöltek el és adtak ihletet...
(ez előtt csináltam már 2 albumot, és azokhoz képest ez az album a világ legjobb albumaXD+rengeteg anyagot én elvesztettem sokszor kellett újrakezdeenm....ez az album kb 3 év hozománya)