Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Dancingebola #3896 Pontosan azért írtam azt,hogy nem akarok kötekedni,mert gondoltam,hogy valaki annak veszi.Tényleg nem kötekedni akartam.
Minden DAW-nak van előnye,hátránya.Az,hogy ki mit használ teljesen szubjektív dolog.A mai világban bárki megengedheti magának a legjobb DAW-ot,plugin-t,bármit,de azért,mert megszereztem,még nagyon nem biztos,hogy jó dalokat fogok írni.Szerintem Silk ugyanúgy boldogulna az FL studio-val,mint az összes többi DAW-val,mert van érzéke ezekhez a dolgokhoz.
Ezért értek egyet IMYkével.
Az én véleményem az,hogy nem kifejezetten a használt kütyükön múlik a dolog,hanem a lehallgatáson.
De itt ezt zárjuk le,mert egy idő után nagyon értelmetlen vita keveredne belőle.
Korábban írtam már,hogy nekem is a cubase volt az első,használtam is,amíg rá nem bukkantam a Live-ra.Nagyon tetszik az elrendezése,bár a nézetek közötti váltást megoldhatták volna jobban.(Elkezdték fejleszteni a 9-et és csináltak a egy közvélemény-kutatást a felhasználók között,reméljük tényleg azt kapjuk,amire vágyunk.)A beépített cuccai sem rosszak,de mivel én NI párti vagyok ezért nem igazán használom őket.Annak ellenére,hogy én sem tartom "igazi" DAW-nak,mert kicsit másabb alapokra lett felépítve,mint egy FL vagy Cubase vagy Logic,egy launchpaddal tökéletesen elboldogulok vele.Ha egyszer elkészül,akkor biztos kipróbálom a Bitwig-et is,mert azt is néhány Abletonból és NI-ből kivált emberke csinálgatja.
Mint írtam,szeretném ezt a "vitát" itt lezárni és inkább tényleg ide való témákról beszélgetni.