Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
ˆ Dancingebola
Köszi a tippet, ismerem a cuccokat. Igazából itt arra gondoltam, hogy pl milyen hangkártyát, milyen keverővel meg kontrollerrel érdemes használni. Milyen gép kell hozzá, hogy ez rendesen működjön? Itt a technikai megvalósításával nem vagyok inkább tisztában. Persze, nem most kötötték be a Zinterentet, hogy ne tudjam beírni a jutubiba, hogy lancspad, vagy akai empédé 32.
Komplett zenéket lenne jó élőben eljátszani, összerakni. Saját loopokat, dallamokat használni, de nem tudom milyen "minimum" technikai (vas) háttér kell ehhez és mit, hogyan érdemes megtervezni stb. (Itt nem a zenére gondolok, meg arra, hogy hány EQ-t rivörböt meg díléjt csavarok egyszerre).
Hangkártya. milyen??? miért az?? Ebben a témában nincs ismerősöm, akitől tanácsot tudnék kérni. De persze, ha itt sem ért senki ilyesmihez, akkor ok, meg amúgy sem VST téma. De lehetne benne az is. Nem?? Valakinek tapasztalat ilyen téren??
Dobokkal kapcsolatosan, meg csak annyit, hogy én egy teljesen máshogyan szóló zenét linkeltem be, de ez most nem is annyira lényeg, majd valahogy úgyis kitekerem. Az előző téma sokkal jobban érdekelne.