Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
jblack820 #3706 Üdv Queensryche!
Örülök, hogy tetszett a dolog! Majd küldök preseteket, de csak jövő héten tudom megoldani. Én is sokat szenvedek azon, hogy valami értelmes rock-os hangzást összehozzak, úgy, hogy ne kelljen egy nagy erősítőt/ládát kihajtani, bemikrofonozni. Komoly felvételt csak úgy lehet készíteni (állítólag), de nekem erre egyelőre nincs lehetőségem. Egy sima Line6 X3 Live van nekem, abból vannak a hangok. Persze van 3-4 insert effekt is Cubaseben. EQ, Compressor, reverb. A line6 presetet majd elküldöm, szerintem Pod Farmban is működni fog.Remélem elmentettem Cubase-ben a jegyzetek közé, hogy melyik programomat használtam éppen... Csak egy rövid próbának szántam a dolgot.
A dob az ugye Steven Slate "black kit". A patter viszont a superior drummerből van, amibe azért kicsit belepiszkáltam. A steven slate dobot is csatornánként vezettem ki Cubaseben, és itt-ott hozzányúltam egy kicsit (eq,revereb).
A LePou-s dolgokat én is próbáltam, de én nem tudtam jó hangzást kihozni... Egy nagy erdőjárás az egész, rengeteg beállítási lehetőség. Van egy zenekar, akinek halál jól szól. Youtube-on van fent, nézzétek meg a "Nerve End Recording Session" c. videót (azt hiszem ez a címe). Ők LePou plugibneket használnak. Egyébként is sok mindent megmutatnak, mit hogy csináltak. Nem profi felvétel, de amatőr fülnek nagyon jól szól... Legalább is nekem...:-) Üdv mindenkinek ! ! !