Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
queensryche #3232 Azóta megoldódott. Kellett kicsit agyalni és megfejteni 1-2 hozzászólást, de végül összejött Néhány dolog még mindig nem egészen világos, hogy miért épp úgy volt működőképes, ahogy csináltam, de mindegy, örülök, hogy működik. Igen, igazad van, de mindenképp látni akartam, hogy mit tud, arról nem beszélve, hogy 1-1 dobelem esetleges cseréjénél még jól jöhet. Nekem az volt itt a lényeg, hogy minél többféle hangzásból választhassak.
Egyébként, ha már dob téma, az elmúlt néhány napban sok hozzászólást elolvastam különféle fórumokon, ahol épp szóba került a Superior-DFH Superior és az a helyzet, hogy jó minták, jó kezelhetőség ide, vagy oda, bizony még az SD 2.0-val is trükközni kell rendesen, hogy TÉNYLEG fasza legyen. Önmagában sem rossz, de....na szóval ez már-már egy szakma. Főleg, ami az eq-zást illeti. Nehéz lesz fórumok alapján elsajátítani.
Egy kicsit keserű szájízzel jegyzem meg, hogy a közösség által az utóbbi időben leginkább elismert, rockra, metalra kiválóan használható és ami nagyon fontos: könnyen mixbe ültethető VSTi, a Steven Slate Drums még mindig nem elérhető. ( Tudtommal)
( A frissítést még nem csináltam meg, a DFH Superiorral foglalkoztam, szerintem a napokban megnézem és leírom, hogy win7(64)/Cubase esetében mik a tapasztalatok, melyik update működik. )