Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • Hackerman
    Hali
    Sok 10-en éves zenész próbálkozik othoni masterrel, zenékkel és ismerek olyat is akinek sikerült befutnia egy bizonyos szintre. olyanra ,hogy kirakta a zenéket beatportra és csak lassan elkezdtek megjelenni a zenéi válogatás albumokon, warezon, és neves djk játszották a zenéit. Ilyen pl:
    a Aron Scott aki a Meeting c. számjával robbant vagy akit személyesen is ismerek Martin Juha ők mind fruitival szerkesztenek. Nekem azt mondták ,hogy ők DAWon belül masterelnek, kevernek minden. Pl master sávra raknak egy izotóopot meg a fruitty sound goodizerjét arra a sávra amire szükséges. Sztem othon is meglehet csinálni olyanra a zenét ,hogy beatportnak megfeleljen. Guetta meg ilyeneknek a marketing viszi feljebb a zenét. tiszta fos, hallgathatatlan, dallamtalan ,de még is a toplistákat vezeti. Ha meg egy neves kiadóhoz (Anjuna,Toolroom,Skint, L8,Flashover stb) szeretnél bejutni az sem lehetetlen csupán érdekes dallamos zene a titka ,füllbemászó legyen. Ilyen zenékkel sokat kell dolgozni és sztem egy-egy jó dalt nem két nap alatt kell összerakni.
    Ha esetleg valaki szeretné a beatporton árulni a zenéit nyugottan szóljon. Saját kiadóm van kint a beatporton és egyéb helyeken is.