Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • ViniSoundz
    és mit csináljunk vele? olyan mintha csak azért kérnéd, mert ha leeht vele csinálni valamit, akkor csináljuk is, de hogy mit és miért azt nem tudni.

ha vannak dobosk, gitárosok, énekesek, akik ugyanabban a hangnemben, fix tempóra gitároznak, énekelnek és dobolnak vagy nyomkodják a szintiket őrült módon, akkor azt egybe lehet rakni, hogy a fülnek kellemes legyen.

ezeket a sávokat te feltöltöd és megkérsz valaki hogy csinálja meg. és ha ráér, mert épp nincs semmi dolga, akkor szerencséd van. de most egy felénekelt sávból, ami így első hallásra is teljesen bizonytalannak hallatszott - lehet tempóban jó, bár nem vennék rá mérget - azzal nem nagyon lehet csinálni sokmindent. vágovics? :)

én amúgy egyszer csináltam egy élőhangszeres, magyarul éneklős zenét ismerősnek.győri nagyszínházban felvettük, hazavittem a sávokat és nekiálltam. többet nem szeretnék. majdnem fejbe lőttem magam a magyar szövegtől. bár ő szerette volna hogy még rakjam egybe a többi zenéit, de nincs az a pénz. nem bírom a magyar éneket, nemtudom miért, de kiakadok tőle.