Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Azt mondjátok meg nekem, hogy ezek az UAD 1 meg UAD 2es karik ezek annyira ku*va komolyak? Ezek mellé nem kell más hangkari igaz? Ezek amguk a hangkártyák csak éppen jobban szimulálják az élő, analóg vasakat?
Csakmer én sosem foglalkoztam ezekkel az áruk miatt, de mostanság egyre többet hallok róluk, utánanéztem és nagyon durva árak vannak. 50ezer alatt nem is nagyon van. Itt már repkednek a százasok rendesen.
Mégegy kérdés. Nekem emu0404 pci van. Sosem hazsnáltam a beépített effektjeit. Érdemes egyáltalán azokat használni? Sokszor eléggé behal tőle a gép, meg csak realtime rendering megy vele, jahmeg csak egyszer tudom emgnyitni az fx ablakát vst-ként.
Azt mondják hogy mennyire jó felvételeket lehet csinálni ezzzel a kártyával az analóg bemenetén. Hát én próbáltam gitárt, de nem nagyon lett jó. Nincs alja, nincs teteje, tompa mint a franc. Próbáltam egy keverővel előerősíteni a gitárt, próbáltam másik keverővel, próbáltam egy külső effektel erősíteni, mindig fos minőségű lett a felvétel.
Pedig annakidején én pont emiatt vettem profibb hangkarit, hogy fel tudjam vennia gitáromat, mikrofonnal, hangokat.