Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • ViniSoundz
    komoly vagy tényleg, hogy ennyi ideje tolod, nem is akartam megkérdőjelezni tapasztalatod és tudásod, mert egyértelmű hogy értesz a zenéhez.

És igazad van, ebben a stíléusban tényelg ez a menő :) bármennyire is vicces iylen... "szar" :)

Igen, és nekem is kásásak a magasaim emg a közepeim, nem iagzán szépek, - nem is tudom a basszushiányos, szétesettet rám is értetted? - de ami sokkal jobban zavar az a basszus és a kick egymás viszonya. Soha nem bírom megcsinálni úgy ahogy szeretném. Ha rős, nem hallom a közepeket, ha gyenge akkor meg gyenge az egész, akkor nulla azene.

A Robotaki zenékben sincs olyan hűűde nagy mély, de valahogy téynleg azt vettem észer hogy hallok benne mindnet, halkan is, hangosan is, mégsincs olyan egyszinten, a trendi kislányoknka biztosan tetszetős :)

De hagyjuk ezt az arcot. A legfontosabb, hogy nem vágom hogyan készülnek az igazán dinamikus zenék. Lehet tényleg valami ütős vas kéne. Valami külső csöves kompresszor, vagy egy durva szalagos rögzítő amit meg lehet küdeni plussz 6db-vel minimum :)