Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • cubase5
    Szerintem Logic-ék kicsit elvannak szálva maguktól mivel az utolsó három verzió már "szar" pcre meg sem jelent. (azt hiszem a 7-es már nem támogatta) Ezel csomó felhasználót kizárva a piacukról... De erre is megtalálták a meglodást :) lefelezték a szoftver árát :) REMEK Gondolták msotmár mindenki MAC-et fog venni :) Nyilván Euban főleg Eun kívúl sokan megengedhetik maguknak a MAC-et de picike hazánkban elég kicsi a piaca és igyekszik mindenki a keretein belül a legjobb minőséget kihozni. Szerintem a PC sem nagyon áll messze már a MAC megbízhatóságához. sokat javultak a Winek viszont a Osx-ek kevésbé stabilak mint mondjuk 5-6 évvel ezelött. De nyilván való még mindig hogy a Osx stabilabb mint a Win... egyenlőre win7x64 ről jó véleménnyel vagyok. Használom egy ideje de még 1x sem fagyott le vagy csinált volna valami baromságot ami mondjuk előfordult az XP-nél. Én úgy gondolom, hogy a gyári cuccok meghálálják PC-n is, sokkal több élményt okoz mint bosszúságot és mellette minden tökéletesen működik :)))) Vangelisre visszatérve... ez elsősorban elektronikus zene "élő" cuccokkal. Elsősorban építkezős klub zene akart lenni. A szavaidból kivéve Stef nem kultiválod az efféle műfajt :) "unalmasnak" tűnik számodra. hasonló műfajban sem történik az első 2 percben semmi. söt... szerintem elég mozgalmas lett :))))) visszatérve még a Logic-ra nem akarom őket bántani sem megbántani a Logic fanokat :) én lennék a legboldogabb ha vehetnék MACot és használhatnám a Logic 9 -et... pár studióban hallottam már :) no comment :)))) de egyenlőre erre futi :) PC-n szerintem Cubase a plafon.