Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
EZt nem hiszem el. Még mindig a stylus rmx-el szenvedek :) Tudom abba kéne hagyni. De ti honnan szedtek kiváló minőségű dob sample-ket? Nekem nem loop-ok kellenek, hanem ilyen one shot dobok, de nem élők, mindenféle elektronikus, csa nem élő, mert élőből van már elég.
Szóval az a helyzet hogy Reaper :) Meg Stylus Rmx :)
Tökjól megnyitja a samplert, csak van egy kis probléma. Nem tudom úgy rout-olni, hogy az tényleg jól használható legyen.
Megynyitom egy instrument tracknak, hozzáadja a 16ch-elt is de a midikkel baszkolódom már 2 napja. Cubase-ben úgy volt ugye, hogy ha nyitottam egy midi sávot, akkor a Stylus egyik csatornájára rá tudom kötni és azt is ki tudom választani, hogy a stylus mely csatornáját vezérelje, valamint a legfontosabbat, hogy hol legyen az !audio kimnete! Nahmos ezt Reaperben még mindig nem tudtam megoldani. Az okés, hogy ott vannak a chanelek, de mindig ugyanaz az audio kimenet. Kellene egy istrument sáv valamint egy midi és egy ahhoz tartozó audio kimenet.
Nemtudom mennnyire érthető. Cubase-ben ott van a vsti intrument ablak, bármennyi midit köthetek rá, de itt ilyen nincs. Szóval az a lényeg, hogy mindig azon a kimeneti sávon szól a Stylus, amin megnyitottam, mondjuk az egyesen, mivel az instrument fx-ként van bent.
Nagyon nem tudom leírni, szóval reménykedem, hogy valaki megérti ezt a sztorit :)