4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • Hackerman
    Ha már nagyon porszívó hangot akarunk akkor lehetne olyanban gondolkodni ,hogy noiseot effectelni pl: Audioease Speakerphone-al.
  • NEXT LP
    Sejtem mire gondolsz, viszont amit keresek abszólút nem basszushang. A belinkelt részletben a beatek első hangja, egy folyamatos hang (tehát nem szakaszos, de ettől függetlenül rövid), ami a vége felé emelkedik. Engem a porszívóra emlékeztet, de (főleg régi) filmekben a robotok mozgása is hasonló.
  • Hackerman
    Ez egy nagyon egyszerű basszushang ami nincs effectelve egy nyers jel + 1 oktávos osc. Ha fl-t használsz próbálkozz a 3osc-s vstvel.
  • NEXT LP
    Itt van a teljes részlet amiben ez a hang hallható és pontosan háromszor hangzik el.
    Lehetőleg minél hasonlóbb hangot keresek, mert ennek a számnak a feldolgozásába lesz. :)
    Remélem így kihallhatóbb...
  • Ambient
    A kérdés jó, el is hangzott már itt: #1900
    Válasz egyenlőre : 0
  • Johny72
    Üzenezt a Staff-ank, légyszi töröld ki az előző hozzászólásomat! köszi
  • Johny72
    Sziasztok! Kérdésem lenne.Valaki használja a Halion 3-at? Windows 7-en nem akar működni.

Link ajánló : http://www.btmon.com/Applications/Windows/komplete_6.torrent.html
    szedjétek 1000-rrel! :)
  • Hackerman
    Hali
    Valaki használja már a nexus 2-est mert én felraktam de az eredeti content nagyon hasonlít az 1-eshez nemtud valaki rá expansionokat???
  • Tetsuo
    #1886 nem csak multichanelrol van szo..
    de azert persze kiprobalom. thx.
  • Tetsuo
  • Hackerman
    Amugy stef ugy gondolja ,hogy a Samplitude-os linkje miatt tiltották ki.
  • Hackerman
    Hali hallod egy hosszabb részletet ha tudnál dobni az adott anyagból akkor lehet tudnák valamit ajánlani de sajna alig kivehető ebből a kis részletből az a hang
  • NEXT LP
    Valaki segítene az alant írt problémámon? Egy számból már csak ez az egy hang hiányzik...
  • ViniSoundz
    benne van, írtam is lejjebb. VST ablakban (F11) lehet aktiválni a hangszerek mellett a multichanelt.
  • Ambient
    Nem mondod komolyan?
    A warez cuccok miat?? Akkor a 80's évek topikot meg a többit miért nem zárják be..?
    Áh, szerintem valami más van a háttérben, lehet stef beszólt egy gyogyós adminnak, mert abból van ám itt nem kevés..
  • Hackerman
    Msnen írtam vele és mondta ,hogy valami miatt kitiltották lehet ,hogy a warez linkjei miatt. Azt is mondta ,hogy majd uj nickel próbálkozik ismét visszatérni.
  • Tetsuo
    hogy-hogy?

csinal 1 uj acc-ot es kesz.. pl stef667
  • Hackerman
    Sajna stef666-et kitiltották az sg-ről
  • Tetsuo
    Hihetetlen, h mi a faszert nem kepesek "fejleszteni" a Steinbergesek!?
    Fckn!!!
    Az SX3-ban pont az tetszett.
    Minden csak a rohadt penzrol szol, tobb profit.. de hogy ezert csinalnanak is vmit..
    Pedig regen geci sokat dolgoztak, emlexem :), ma meg csak ulnek a baberjaikon.
    A Logic sem nagy szam.. bar ezt a fanatikus mumajer Apple-hivok soha nem latjak be.
    ..
  • smokafly
    Csumida!

Tud valaki segíteni esetleg NI Kontakt ügyben? Kérdés: Hogy lehet beállítani hogy a midi bill.-re beállított sample-k csak addig szóljanak amíg a billentyű le van nyomva? Tehát hogy ne játsza végig a 10 másodperces sample-t egy pillanatnyi leütésre is.
    Kösz a válaszokat!
  • erik10
    sziasztok!A kérdés még mindig ugyanaz.Hogyan lehetne küldeni audio klikket_taktot computerről egy dobosnak úgy hogy közben a főkimenetre simán klikk nélkül menjen a cucc./koncerten/Sima audio sávokról beszélek.Van erre esetleg valami célprogi??megköszönném:üdv./vagy nuendo cubase érdekelne ha ezekkel megoldható.Persze tudom hogy alapba sokkimenetes hangkari kell azt vágom.csak lehet e ilyet csináni??/
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Egy hangot keresek (lehetőleg FL Studio-ban), ami konkrétan ebben a számrészletben van a rap mőgött, és valami porszívó hangra vagy valami robot mozgás féle hangra emlékeztet.
    Tudnátok segíteni?
  • Zade
    Hi!

A nuendo 3ban még nem sikererült megnyitni a Native Instruments Massive-ot. Ez miért van és tud valaki jobbat mint a stylus rmx? Mert nagyon idegesítő ahogy elveszíti a hangokat meg nem nagyon találtam még benne dúrva ütős hangokat, olyan erőtlen az egész.

Előre is köszi!!
  • Sütifutár
    Szia! Ha First Moon Landing c számomra gondolsz akkor a rádiós hangbejátszásokat pl a nasa hivatalos oldaláról mintavételeztem.
    Egyébként örülök ha tetszik és köszi...:-)
  • erik10
    Hi!nuendo 2-ben szeretnék audio clicket küldeni,(nem midit)külön kimenetre címezve a dobosunknak koncertre.Ha esetleg valaki tudja hogyan kell légyszi irjon.Előre is kösz.(Egyáltalán lehet ilyentet csinálni??
  • Hackerman
    Hi
    Hallod nagyon király a zenéd és köszi hogy megosztod velünk. Egy kérdésem máris lenne: Mivel csináltad a vocál részt azt a rádiós beszédet? - mert egyik zenémre már régóta szeretnék ehhez hasonlót.
  • Sütifutár
    Szevasztok! Bár nem ide tartozik hátha van akit érdekel.
    Elkészült az új mixem ,ami letölthető a honlapomról mp3 és wave formátumban is.ITT
  • MidiRendszer
    Helló mindenki !

Arra gondoltam olyan ENIG-más dolgot kellene alkotnom de lövésem sincs hogy kezdjek neki :(Ötletek ?Mely host mely soft szintik és mely effektek ja és hol találok gregorián soundot !!!!!!Plííííz By MidiRendszer

Mert a zene hal meg utóljára !!!
  • ViniSoundz
    ÁÁÁ! Megtaláltam a multichanel beállításokat Cubase 4-ben. Megy a Stylus, jeee :) Ott van a vst instrument ablakban! El sem hiszem hogy minden müxik :)
  • laaj
    köszi a Samplitude 11-es linket!

valaki tudna segíteni a T-RackS 3 -ban h-h kel egy énekhangot benne masterelini vagyis miket használjak meg mit hogyan tekergessek:)??
    Előre is kösz a segítséget!!!!
  • doben
    Üdv,
    Felkeltették az érdeklődésemet a VST hangszerek, és mivel ebben a témában kezdő vagyok, segítséget szeretnék kérni. Van egy digitális Yamaha zongorám MIDI kimenettel, és azt szeretném a laptopomra kötni, úgy hallottam, hogy USB MIDI interfész szükséges hozzá. Ez az, amire szükségem van, hogy pl. FL Studioban VST hangszereket használjak? Jó az FL Studio erre, vagy van más külön progi hozzá? Illetve az még a kérdésem, hogy pontosan hogy működnek ezek a VST-k? Ha lenyomok a zongorán egy billentyűt, akkor azt a fajta hangszert fogja a progi megszólaltatni?

Előre is köszönöm a segítséget, doben
  • ViniSoundz
    köszi, szedem
  • Ambient
    itt 200 dobgép hangjait találod meg wav formátumban!
  • ViniSoundz
    EZt nem hiszem el. Még mindig a stylus rmx-el szenvedek :) Tudom abba kéne hagyni. De ti honnan szedtek kiváló minőségű dob sample-ket? Nekem nem loop-ok kellenek, hanem ilyen one shot dobok, de nem élők, mindenféle elektronikus, csa nem élő, mert élőből van már elég.

Szóval az a helyzet hogy Reaper :) Meg Stylus Rmx :)
    Tökjól megnyitja a samplert, csak van egy kis probléma. Nem tudom úgy rout-olni, hogy az tényleg jól használható legyen.

Megynyitom egy instrument tracknak, hozzáadja a 16ch-elt is de a midikkel baszkolódom már 2 napja. Cubase-ben úgy volt ugye, hogy ha nyitottam egy midi sávot, akkor a Stylus egyik csatornájára rá tudom kötni és azt is ki tudom választani, hogy a stylus mely csatornáját vezérelje, valamint a legfontosabbat, hogy hol legyen az !audio kimnete! Nahmos ezt Reaperben még mindig nem tudtam megoldani. Az okés, hogy ott vannak a chanelek, de mindig ugyanaz az audio kimenet. Kellene egy istrument sáv valamint egy midi és egy ahhoz tartozó audio kimenet.

Nemtudom mennnyire érthető. Cubase-ben ott van a vsti intrument ablak, bármennyi midit köthetek rá, de itt ilyen nincs. Szóval az a lényeg, hogy mindig azon a kimeneti sávon szól a Stylus, amin megnyitottam, mondjuk az egyesen, mivel az instrument fx-ként van bent.

Nagyon nem tudom leírni, szóval reménykedem, hogy valaki megérti ezt a sztorit :)
  • sangeorge
    Van.Telepítésnél külön rákérdez a Library könyvtárra,meg a bemutató vidin is van róla szó ...Azonkívül a letöltött telepítő progi 500 Mb,ebből feltelepített 70-et ...ugyhogy passz
  • Ambient
    Van ilyen egyáltalán, hogy Kontakt 4 könyvtár..??
    Én úgy tudtam, hogy azokat a könyvtárakat használja, amiket a 3-as verzióhoz adtak ki.
    Úgy mint:
    Urban Beats
    Vintage
    Synth
    World
    Band
    Orchestral

A Choir az valóban új.
  • sangeorge
    Hali

Kérdezném,hogy a Kontakt 4 könyvtárat le lehet e szedni valahonnan külön? Mert most tettem fel a K4 et,(520 mb a könyvtár szerint),de ahová telepítette,oda csak 70 MB-ot tett be,és sehol a könyvtár
  • Ambient
    tudtok valamit a Nexus2 expansionok-ról?
    mármint letöltésügyileg..
  • ViniSoundz
    Inkább Reaper! Cockos Reaper-t mindenkinek! :)
  • stef666
    Mindegyik torrent oldalon fennt van, de itt van hozzá Rapid Link is.