Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • ViniSoundz
    Nemtudom, most valahogy nem értek egyet veled Stef. Xp alatt sx3-al nem volt gond semmivel, mg még eddig nagyon nagy probléma nem történt. Nuendo 3al sem. Win 7 alatt ugyancsak minden faszán ment.

A Stylus rmx presetek újratöltésével szerintem mindenki megszívja. Körbenéztem neten és nincs rá megoldás. Tökmindegy milyen géped van, egyszerűen bugos. Az alma sem oldaná meg, ráadásul nincs is rá annyi vsti.

Cubase 4 stabil, 5 is az, de valamiért egy idő után elmnegy a hang mintha mute lenne 1mp-re. Nem tudom mi lehet a gond, de biztosan nem azért szívok, mert nemjó a gépem :)

AZ intel core 2 duom 2.8ghz-en szerintem tuti elég. meg a 2giga ram is. Hangkártya terén meg hú, rá voltam kattanva hogy enyire meg annyira jó hangkari kell, aztán a francokat kell. Amíg nem akarsz rögzíteni, addig integrált hangkarin is megtudod írni az év slágerét. csak rajtad múlik :) SZóval énis vettem egy emu0404, de hogy miért anyira jó, azt még mindig nemtudom. Sőt az már nemis jó, de jó volt, de mért volt jó....öeh