4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
laaj #1897 valaki tudna egy torrent oldalt mutatni ahol le lehet tölteni a Samplitude 11-et? Előre is köszönöm!!!! -
#1896 Szerintem itt VIRTUAL DJ -hamarabb választ kapsz. -
Erich v Kollar #1895 Hy! Virtual dj-t használok BCD 3000-rel. A probléma az, hogy az ASIO sound driver be van állítva a beállításokban, de valamiért minden percben megáll a zene és újra aktiválni kell. Eddig nem volt ilyen gond...
Most mi lehet a baj, mi lenne a megoldás?
Köszi! -
#1894 A Samplitude 11-hez most készül egy ilyen Skin ..
-
Zade #1893 Köszi Stef 666!!! -
Ambient #1892 a reaper nagyon okos program, méltatlanul nincs befutva, sajnos nem rúg labdába a "nagymenők" között.. -
#1891 Persze, nincs probléma az asio-val meg a hangkarival.
Próbáltam ezt a Cockos Reaper-t. Ledöbbentem. Annyira jó dolgok vannak benne, hogy baromijó. Még annyira nem tesztelgettem hogyan szól, renderel, egyéb..de majd ha hazamegyek meghallgatom. Az autofade-et miért nem csinálták már meg CUbase-ben? Mennyire jó már?! Csak rákattintok a sample végére/elejére és már megy is az autofade görbe. Ez mennyire hiányzik! -
MidiRendszer #1890 Vinsound !
A Semplitude használata nem bonyolult elég sok projektem volt az utóbbi időben a semplitudeban.Az a jó benne pl hogy komplett egy könyvtáron belűl megtalálható minden (project könyvtár)S könnyű importálni.Viszont ha vst hangszereket használsz és másütt kell folytatni a munkát a másik gépnek ugyanazon vst plugin környezettel kell rendelkeznie.Én két gép között szoktam dolgozni.A sajátom és a énekes gépe között.Nagyban megkönnyíti a munkát ha vsn egy több be és kimenettel rendelkező hangkártyád.Ami Asio kompatibilis. -
#1889 Zade ! -privát ment! -
Zade #1888 Hi!
Nuendoval szeretnék dolgozni, de így elsőre elég nehéz. Tud valaki valami jó tutorialt vagy akármit? Mert már a midi sáv felvételénél elakadtam.
Előre is köszi!
Béke!! -
#1887 Hát most már kipróbálam azt a samplitude-et. Tényleg olyan jó? vagy mi a vélemény? Én eddig Reason-Cubase-Nuendo-Ableton progikat próbáltam, vagyhát ezeket ismerem a legjobban.
Komolyan mostmár elég volt ebből az egészből. Hihetetlen ez a cubase 4-5. Pedig van benne 1-2 jó dolog ami tetszik, pl a maximizer, meg az új reverb is. Nah mindegy. Help mííí wöörld!! -
#1886 Amire te gondolsz, hogy minden dobsávot külön midi csatorna vezérel, és az audio kimenetek külön sávokra vannak kivezetve , azt csak az SX3, és a Samplitude 11 tudja, Mac-alatt pedig csak a Pro Tools, és a MOTU Digital performer képes rá. (A Logic 9 sem képes megoldani)- Valamint van egy kis progi, a Cockos Reaper, aminek szintén hasonló a routolási képessége,de egyéb zeneszerkesztők lámák hozzá... -
#1885 de a 4es sem nyitogatja meg a 9db sávot. van egy szem stereo out-om a stylus-on, azt csá.így értelmetlenné válik a stylus mixere. Minden hanghoz külön nyissam meg a vsti-t? na nee. megyek vissza sx3-azni. -
#1884 A Cubase 5 ezen a téren el van cseszve. Az SX3 multichanel képességeit egyik progi sem éri el, sajnos a Cubase 5-ben nem hogy javítottak volna a dolgon, vagy legalább meghagyták volna a régit, de egszerüsítettek a sáv-kiosztáson, és szerintem ezzel nagyon elcseszték a 5-öst. -
#1883 Nah, nagy az öröm. Cubase 5-ben a Voxengo Polysquasher-től ment el néha a hang. Cubase 4-re pedig ráerőltettem a Grand 2őt. Stylust meg elmentem multipatch-ként. Isteni.
Már csa azt kéne megtudnom, hogy ha stylust mnegnyitom, akkor miért csak 1 kimenete van? SX3-ban 9 kimenete volt. Milyen kimenetek azok? Egyszerűen sehol nem találom. :) Egyik megoldódik, jön a másik. De ha ez is menni fog, szerintem más probléma nem lesz :) lekopogom -
#1882 Ha ez ilyen egyszerü lenne... -
sangeorge #1881 Hali
Tudna valaki mondani egy olyan VST-t,amivel térben tudom eltolni(előrébb,hátrébb) a hangokat?Próbáltam már egy két stereoizert,de nem igazán tudták ezt... -
#1880 Még jó hogy nemjelenik meg a videó fájl: ITT elérhető -
#1879 Nos nehéz helyzetben vagyok mivel kéne egy női vocal. Gondoltam előlehet állítani valamien vocoderrel, vagy Text Speecherrel. De miennel tik miet javasoltok ?
Hasonló kéne mint ami ebben a zenében van :
Köszönöm az észrevételeket -
sangeorge #1878 Igazad van,másképp szólnak,csak hozzászoktam az Addictive-hez,és azért ott egyből hallani a különbséget,sokkal jobban mint ennél,de majd a beállítgatásokkal talán helyre lehet hozni :))) -
#1877 Reverb kb.200 féle van, amit utána lehet kötni, egyébként se nagyon használja senki a betett silány effecteket, az meg hogy ugyan úgy szólnak-e,..., ...erre nem tudok mit mondani -konkrét példát szeretnék hallani.(p. a /Snare/14"Ludwig Black beauty ugyan úgy szól mint a /Snare/14" Rogers Wood ...stb.)...nálam nem ugyan úgy szólnak ez tuti.- de szerintem nálad sem -
sangeorge #1876 Jah,és az,hogy a dobok mindig ugyanúgy szólnak,hiába változtatok fajtát,az mitől lehet? -
sangeorge #1875 Köszi! -
sangeorge #1874 Igen,ez már megvolt,na de hogy nincs reverb!!!!Csalódtam sajna :( -
#1873 Reverb az pont nincs benne, de a rendelkezésre álló effecteket itt nyithatod meg:
-
sangeorge #1872 Hali
A Toontrack Superior-hoz nincs valahol egy magyar kezelési útmutató?
Pl olyan gondjaim vannak vele,hogy hiába változtatom mondjuk a snare fajtáját,az mindig ugyanúgy szól,meg pl nem találok olyat hogy reverb....,meg hasonlók... -
#1871 Milyen presetekre gondolsz az RMX-ben? -mert az User Multi preseteket -amiket ugye a mixerből lehet megnyitni - azt hibátlanul beolvassa az RMX, mind Win, mind Mac alatt.A midi-controller beállításokat azt viszont tényleg nem lehet megjegyeztetni, legalábbis nekem nem sikerült - A géped tényleg nem gyenge, de mondjuk egy kis RAM még beleférne...- ha netalán egyszer egy komolyabb Vintaudio zongorát akarsz megnyitni GIG fájból... -
#1870 Nemtudom, most valahogy nem értek egyet veled Stef. Xp alatt sx3-al nem volt gond semmivel, mg még eddig nagyon nagy probléma nem történt. Nuendo 3al sem. Win 7 alatt ugyancsak minden faszán ment.
A Stylus rmx presetek újratöltésével szerintem mindenki megszívja. Körbenéztem neten és nincs rá megoldás. Tökmindegy milyen géped van, egyszerűen bugos. Az alma sem oldaná meg, ráadásul nincs is rá annyi vsti.
Cubase 4 stabil, 5 is az, de valamiért egy idő után elmnegy a hang mintha mute lenne 1mp-re. Nem tudom mi lehet a gond, de biztosan nem azért szívok, mert nemjó a gépem :)
AZ intel core 2 duom 2.8ghz-en szerintem tuti elég. meg a 2giga ram is. Hangkártya terén meg hú, rá voltam kattanva hogy enyire meg annyira jó hangkari kell, aztán a francokat kell. Amíg nem akarsz rögzíteni, addig integrált hangkarin is megtudod írni az év slágerét. csak rajtad múlik :) SZóval énis vettem egy emu0404, de hogy miért anyira jó, azt még mindig nemtudom. Sőt az már nemis jó, de jó volt, de mért volt jó....öeh -
#1869 Hát én a logicot csak videókról láttam de a nagy trance gyáros Sander van Doorn is azon dolgozik és meg is néztem egy két Sander által készített tutorialt és szerintem nagyon jó és könnyedén kezelhető.És nem olyan drága meg nemfeltétlenül kell a G5-ös ha van egy izmos pc-d. :)
Nexus 2-néztem róla egy-ket tutorialt,bemutatót hát szerintem a trance gyárosok nagy kedvence lessz. -
#1868 Amíg XP-vel szerkesztettem mindíg összeakadt valami, ez így van. Viszont egy megfelelően nagy proci, meg elég RAM, jó hangkarival párosítva nagyban segíthet a gondokon. A Cubasenak is vannak hiányosságai,(Vst-out record hiánya stb.) de a stabilitásával eddig még nekem nem volt problémám, ha lesz, rögtön írom a kritikát,.
Akinek adott a lehetősége,-ha nem is Mac-re,- de mindenképp térjen át a 64 bit-es rendszerre, nem fogja megbánni. -
Ambient #1867 jó-jó persze igazad van, örülök is, hogy nálad minden okés de abszolut nem ez az általános, többnyire mindenkinél van valami gebasz valamelyik progival.
hogy ez nálad mégsem jelentkezik az maga a csoda.
sajnos mac-re nagyon kevés embernek tellik, addig is maradnak a kiskapuk meg a tökölgetés..
nekem a cubase nem a szívem csücske, a sonar az ableton jobban bejön de ha már ennyire földig hajol mindenki a cubase előtt, akkor csak lehet benne valami.. -
#1866 A Logic 9 ,miven nem tört progi- semmilyen efféle hiányosságot nem mutat fel. - Csupán seriallal van védve , amit ugye bárki , könnyü szerrel beírhat, egyébként a telepitő lemeze megegyezik a boltival..- A Cubase 5 nekem teljesen hibátlanul működik- Windows7 x64 alatt, inkább a saját gépetekben kellene valami rendszergyengeséget keresnetek, mielőtt a progiról lehúzzátok a vizes lepedőt.- A szerkesztők között egyébként valóban nehéz dönteni,- ami tudásra, hangminőségre és stbilitásra is megállja a helyét az MAC-en a Logic és a MOTU Digial Performer, Windows-ra a Cubase5, a Nuendo4, a régi SX3, és a Samplitude 11-et most teszetelgetem...de úgy náz ki hogy nagyon ott van az élvonalban az is. -
SL #1865 Nexus 2 -Torrent 800kb/s -
Ambient #1864 egyetértek, sosem lesz olyan host, amiben minden progi frankón működik.
mindegyiknek megvan a maga "gyengéje" sajnos, persze mint írtad azért léteznek kiskapuk csak a "macera" sok időt is elvesz az alkotás öröméből. -
#1863 próbáltm abletont, de azzal meg nem lehet normálisan automatizálni stylus rmx-et. lehet azt fogom csináni, hogyha stylus kell, akkor visszakonvertálom wavba és akkor nem kell már a stylus.
agyrém! állandóan van valami szar. -
Ambient #1862 itt a full nexus-2 linkjei -
SL #1861 ReFX Nexus 2.2 (igaz ez csak az 1-et updateli 2-re):
http://www.multiupload.com/E7ZAKAY195
pass:vstclub.com
bocs a warezért :] -
Ambient #1860 megoldást? ha azt mondom, hogy használj másik hostot, gondolom "leveszik" a fejem az itteni cubase hívek...
úgyhogy inkább hallgatok -
#1859 Nah végre volt időm tesztelgetni a cubase 5öt. A probléma pedig az, hogy néha 1mp-re elmegy a hangja és visszajön. Volt már ilyen valakinek? Valamint a stylus remx-el sem működik együtt rendesen. az elmentett project betöltésekor, a stylus preset betöltésénél megáll és befagy.
próbáltam a cubase 4-et, azzal minden okés, kivéve, hogy a steinberg the grand 2 nem jelenik meg a vst-k között. valami megoldást tud valaki? -
Ambient #1858 már egyet sem! elfogytak!