Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • sangeorge
    Asszem félreértettél egy picit:
    Nem lustaságról van szó,hiszen évek óta mást sem csinálok a midikkel,mint hogy áthangszerelem őket,szerkesztgetem őket,hogy jobban szóljanak,mint ahogy a gép alapból lejátsza ezeket.Jelenleg Sonarral csinálom,Vst hangszereket használva,sávról sávra állítgatom be,veszem fel,a végén egy többsávos szerkesztőben összerakom,majd masterelem.Ezután csinálok hozzájuk videót,majd szöveget a Pinnacle Studio-val,hogy megszülessen egy jó kis karaoke videó,jól hangzó alappal.Ez a mutatvány kb a midi szerkesztésétől a beszövegezésen keresztül,a video összevágásáig kb 10-15 óra munka,úgyhogy szerintem lustaságról nincs szó.
    Arról van szó,hogy a havernak van egy karaokebárja,ott midiről szól a zene,mert sajna mp3-ban nincs megfelelő mennyiségű alap egy ilyen dologhoz.Ehhez kéne valamit kitalálni,hogy a midi jól szóljon.Jelenleg egy általam összerakott sf2-ről szól,mondjuk elfogadható minőségben,de sztem lehetne ennél sokkal jobbat is,ha valahogy rájönnék,hogy a szintik hogyan csinálják a zenét a midiből,és ha ezt a technikát PC-re is lehetne alkalmazni...