Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • stef666
    Nem hátránynak nevezném , inkább hiányosságoknak...amelyek nem is feltétlenül azok, de mindenképp van két dolog ami nekem nem tetszik a Logic-on. - A legnagyobb szálka a szememben a multitibral hangszerek kezelési hiányossága, ami a Logic-ban meg van ugyan, de nem ugyanaz a teljeskörü multitimbralt nyújtja mint a Steinberg host-ok. Van akit ez nem zevar, de engem pl. nagyon.- A másik dolog a midi sávban lévő elemek közvetlenül nem helyezhetőek pianoroll nézetbe.-Mondjuk ez nem annyira érdekel, mivel ugy is a Midi -szerkesztőt megnyitva machinálom a sávokat.Összehasonlítva a CubaseSX3-al a tudását így is győztesként kerül ki. - A Logic fájl-browsere az összes host közül a legjobb, nem beszélve a hozzá tartozó, több mint 50 GB-nyi un. Apple Loops-ról, (Jam Pack) ami a saplékkel szerkesztőknek óriási lehetőségeket ad.
    -A kezelését elég könnyü elsajátítani annak aki valamilyen szinten ismeri a Cubase-t, mivel maga a Logic nagyon hasonló felépítésü, és logikáju program, csak a gombok vannak más helyen...
    A Live-ot nem sorolnám ide mert nem ez a kategória...
    Egyébként ha veszel Mac-et mindenképp érdemes rajta kipróbálni a MOTU Digital Performer 6-ot, .. (nekem jobban bejön mint a Logic, egyre többet szerkesztek vele)- megtanulni a kezelését az viszont egy horror..