Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
Nekem a MAC-en a Logic 8, és a MOTU Digital Performer 6-os fut. Valamint feltettem a Cubase AI4-et is, de csak nosztalgiából
. A Logic8 egyáltalán nem bonyolult annak aki előtte cubase-t használt, viszont sokkal többet tud mint az SX3. -A saját hangszerparkja minden más szerkesztőt felülmúl, könnyen áttekinthető, és precízen renderel. Tudja a virtuális hangszer kimenetének direkt audio-ba írását is, ami ugye a Cubase-nak az egyik legnagyobb hiányossága.-egyedül a multitimbral megoldással nem vagyok benne elégedett, valamint az Elastic -audio is hiányzik belőle. A Digital Performer 6 viszont elég kikezdhetetlen technikai szempontból, minden funkciót tud, viszont a kezelése egy teljesen más logikán alapul mint a Cubase vagy a Logic.(először meg se tudtam szólaltatni, de közben rájöttem a hibára, így most hibátlanul fut)- A Pro Tools kisebbik véltozata (M-Powered)csak M-Audio hangkártyával működik, de azzal windows és Mac alatt is megy, a nagy Pro Tools 8-hoz viszont,-ha jól láttam,-a legolcsóbb Digidesign hangkari is 2000 dollárba kerül....