4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#1497 Jó lesz hozzá a magyarítás is, meg a skin-pack is. -
sangeorge #1496 Ahh..kösz.A rapidoshoz is jó lesz a magyarításod,ha majd enged regizni? -
#1495 Valami mégsem jó a szerverrel..., talán később sikerül, de addig is itt a link: Samlitude 10 -
#1494 Nem tudom, és most beregiztem egy kamuval...,és rögtön sikerült -
sangeorge #1493 Azt írja "hiba a feldolgozásfolyamatában.próbálja később".de már vagy 2 órája ezt írja -
#1492 Ha mindent kitöltessz, szerintem lehet... -
sangeorge #1491 Nem tudod miért nem lehet az oldaladon regelni?Amúgy thx a linket -
#1490 ITT megtalálod,, magyarítással és extra skinekkel együtt. -
sangeorge #1489 Köszi!
Nincs hozzá véletlenül egy használható linked? -
#1488 A Samplitude 10.1 tudja a VST out recordot, és a hangmotorja az Emagic fejlesztése, tehát nem muzsikál rosszul.- A régi Emagic Logic v5.5-öt nem érdemes feltenni, anno még win98-ra készült és bizony eljárt felette az idő. -
#1487 Hali Tudomásom szerint a régebbi Logic-ok még pc-re lettek kidobva ezt még az Emagic gyártotta a mostani uj logic-okat az Apple gyártja ezek már csak mac-en működnek. -
sangeorge #1486 Hali
A Logic-ot még nem ismerem....Pc-n megy?
Ha nem,akkor tudsz mondani egy olyat amiben van vst out record funkció?A sonarból ezt hiányolom de nagyon... -
#1485 A Logic alap programja, hangszerek nélkül, letölthető innen....és hogy normális hangszerkesztő van-e benne (Ferrer szerint nincs), azon azért vitatkoznék... -
#1484 A Sonar 8-ról ezek a tapasztalataim:
- A KORG Wavestation-t hibásnak látja
- Rácsvonalsűrűség gyér
- VST-k megnyitása körülményes
- Elemek gyors duplázása nem megoldott
- Egyes Waves effecteknek nincs felszíne
- Fagyasztás audioba funkció nincs
- CD író funkció nem müködik,és primitív
- VST out Record funkció nincs
- Nincs jegyzetelési lehetőség
- Az automatizáció 1 sávon belül helyetkedik el,ami több automatizáziónál igen zavaró -
Ambient #1483 válasz mind2 kérdésedre..
1. a Presonus mindkét platformon elérhető lesz, kérdés, hogy törhető lesz-e..
2.a Puremagnetik nem csak live-hoz készít cuccokat, hanem pld. kontakt 3-hoz és Logic 8-hoz is! -
#1482 Ja és lenne még egy kérdésem a Puremagnetiknél vannak jó cuccok de írják hogy (for Ableton Live 7) stb. Ezek csak Abletonon működnek ? -
#1481 És ez a Presonus Pc-s környezetre épül vagy Mac vagy mindkét ,mert akkor érdemes ebbe invesztálni. Fl után egy vadiuj seqvivel. :) -
#1480 Presonus - Studio One is lehet h bejon a nagy DAWok kozé, bar elso megjeleneskor durva lenne.. ;)
Es regen volt nehany komolyabb zene amit trackerekkel irtak, de ma mar masok az elvarasok. :) -
Ambient #1479 Itt vannak a 8-as újdonságai
Ha ismered a 7-est, akkor össze tudod hasonlítani! -
#1478 Bocsi, mar regen Sonaroztam.. mar csak Abletonnal nyomom es azzal is 1re kevesebbet. Lassan (nagyon lassan) atterek vasra. :)
"Csak" keveresre es maszterre hasznalom, ill kis effektezesre, meg ilyenek. :)
Na jo, csupan a VSTi-ket nem hasznalom.. :D
De jovore kb.. blablabla you know.. all about the cash. ;)
-
sangeorge #1477 Köszi!
Közben leszedtem máshonnan is,meg tudná mondani valaki hogy ez a 8-as miben különbözik a 7-estől? Még kinézetre is ugyanaz -
Ambient #1476 igen ez a jelszó! -
Ambient #1475 hopsz, remélem ez az.. pass: ILOVEARMENIA -
sangeorge #1474 Szia
A linkhez nem tudnál adni egy jelszót? -
blackside #1473 Ambient: köszi a linket. Úgy vélem a sonar többet is megér a kisérletezésektől, szal maradok a teljes hangkönyvtárral kibővitett változatnál. arra is kiváncsi vagyok :) szal egy picit belemerülök. -
Ambient #1472 Ha csak kipróbálni szeretnétek pld. 1-2 vsti-vel akkor felesleges leszedni mind a 4 dvd-t...
és ha nem jön be? tök felesleges volt szenvedni a letöltéssel!
akkor inkább itt van a progi micro változata ami ugyanaz mint amit szedtek csak nincsen benne a hangkönyvtár de a funkcióit tekintve ugyanaz mint a "feltöltött".
tessék! -
sangeorge #1471 Én is pont szedem a Sonar 8-at :) Kíváncsi vok mit tud többet mint a 7. -
blackside #1470 sok jót hallottam a sonar-ról, egyszer fel is raktam, de pár nap múlva leszedtem, mert egy kicsit belebonyolodtam:). Épp most szedem a Cakewalk Sonar 8.0. Producer.Edition-t kíváncsi leszek rá. Ha esetleg érdekel valakit szivesen belinkelem, 4dvd, még nem teszteltem, de állitolag műkszik. ill ráleltem a Magix Samplitude Music Studio 15 -re , ami azon túl, hogy nem egyszerüen szemetgyonyorködtető kasznit kapott, a tudása is elég határozottnak tünik. A baj, hogy most nyitottam meh életemben elöször, s egy kicsit ...... szal más , mint a cubase :D -
sangeorge #1469 Üdv
Látom Sonároztál,...helyes. Sztem is jó,és nem bonyolult annyira,csak még arra nem jöttem rá,hogy ha mondjuk megnyitok egy midit,és mondjuk az egyik sávjához hozzárendelek egy vst-t,és felakarom venni azt a sávot úgy,hogy a vst hangja szóljon,akkor azt hogy kell megoldani gyorsan,szóval hogy ne "what u hear" -al kelljen minden sávot felvennem??Valamiféle gyors konverter nincs-e benn,vagy valami hasonló?Vagy maradnom kell a What u hear-nál? Thx -
#1468 Sonart regen hasznaltam, nekem nagyon tetszett. Full logikus felepites stb.. csak vmi kompatibilitasi problema volt a kesobbi crack vs gepemmel :) igy atpartoltam :) Ma nemtom mit tud, de allitolag nincs nagyon lemaradva.
A Digit Perf sem rossz, de en nem hasznaltam, Stef a guruja. -
Ferrer #1467 Acidot régebben imádtam, de aztán idegesített, h egyszerre csak egy plugint lehet nyitva tartani. Megamixekhez viszont legjobb! Aztán áttértem a Cubase-re. Elkezdtem olvasni a cubase.net-et, nem kellett volna.. Teljesen kiábrándultam :D Aztán rájöttem, nem is nekem való a zenélés. Hát van ilyen. Azért ha unatkozok (mint most), szívesen kipróbálok mindenféle daw programot, a technológia fejlődése érdekel.
A Sonar szerintem enyhén szólva kicsit bonyi..
Ha minden igaz, hamarosan megjelenik egy új DAW, a neve Presonus Studio One, nekem a képernyőképei bejönnek. -
#1466 Hát és mivan a Cakewalk termékeivel ezekről nem beszél senki vagy az Acid Pro.Én Fl-t használok de kacsingatok más programok felé.Egyenlőre marad az fl-mert elég sok vst-m van rá feltelepítve másrészt elég sok projektem van rajta elkezdve.De Pc-s gépen nálam szóbajöhet ez a Cakewalk Sonar, vagy Projekt 5.Esetleg Hackintoshon MOTU termékeit mindenképen ki szeretném próbálni. Én azért nem szeretek váltogatni seqvenszereket mivel kinek van kedve ujratanulgatni a funkciókat, meg beállításokat. Az Fl-em is 3 évbe telt még megtanulgattam a főbb cuccokat. De még most is van olyan benne ami nemtom mire van. Hát ha nem telik sok időbe átállni egy másik DAW-ra akkor megteszem mert konverterje fruitinek neméppen rózsás. :D -
Ferrer #1465 Azért szívesen kipróbálnám. Nem tud valaki Logic 7-es vagy 8-as letöltést (hangszerek nélkül)? A torrentek nem indulnak -
Ferrer #1464 Ja, hogyne, még normális hangszerkesztő sincs benne :P -
elnofx #1463 akkor majd linket dobsz nekem is?:) köszi előre is! -
vizipipa19 #1462 Kösz elnofx a fáradozásaid, de itt nincs, viszont azt hiszem találtam, mondjuk ez attól is függ, hogy nem állnak e le megint a seedel.:D -
elnofx #1461 rapidon ilyenek vannak:
http://rapidshare-search-engine.com/index-s_submit=Search&sformval=1&s_type=0&what=1&s=nexus%2Bguitar%2Bexpansion&start=0.html -
vizipipa19 #1460 Sziasztok!
Nem tudna valaki megdobni, egy nexus guitar expansion linkkel??
Előre is köszi! -
#1459 Nekem a MAC-en a Logic 8, és a MOTU Digital Performer 6-os fut. Valamint feltettem a Cubase AI4-et is, de csak nosztalgiából. A Logic8 egyáltalán nem bonyolult annak aki előtte cubase-t használt, viszont sokkal többet tud mint az SX3. -A saját hangszerparkja minden más szerkesztőt felülmúl, könnyen áttekinthető, és precízen renderel. Tudja a virtuális hangszer kimenetének direkt audio-ba írását is, ami ugye a Cubase-nak az egyik legnagyobb hiányossága.-egyedül a multitimbral megoldással nem vagyok benne elégedett, valamint az Elastic -audio is hiányzik belőle. A Digital Performer 6 viszont elég kikezdhetetlen technikai szempontból, minden funkciót tud, viszont a kezelése egy teljesen más logikán alapul mint a Cubase vagy a Logic.(először meg se tudtam szólaltatni, de közben rájöttem a hibára, így most hibátlanul fut)- A Pro Tools kisebbik véltozata (M-Powered)csak M-Audio hangkártyával működik, de azzal windows és Mac alatt is megy, a nagy Pro Tools 8-hoz viszont,-ha jól láttam,-a legolcsóbb Digidesign hangkari is 2000 dollárba kerül.... -
#1458 Regen Cubase-t hasznaltam, ma Abletont.
Ez utobbiban van 1-2 hianyossag a Cubasehez kepest, de sokkal logikusabb felepitesu. Dinamikusabban lehet rajt dolgozni es a minosege is vetekszik a Cubase-zel.
Kinek a pap, kinek a paplan..
Kisebbeket, ujabbakat azert sem probalok ki, mert lenyegesen v osszessegeben nem lehetnek jobbak mint a hires "nagyok" es barhova mesz ugye, a nagyokkal talalkozol.