Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • blackside
    Én sem régóta hajtom a cubase-t, de abban szinte biztos vagyok , hogy a Reason-től, és Fl studió-tól jobb. Lehet, hogy ez bátor kijelentés volt, elnézést azoktól , akik a fent emlitett 2 platformot használják, ezért modositom annyival, hogy számomra jobb-nak tünik. :D Stef 666 felhivta a figyelmem a Steinberg cubase AI4-re amit azóta is tesztelgetek, s eddig kellemesen ccsalódnom kellett benne. Szal igazándiból ajánlani merem. Aki viszont nagyobb levegővételü project-be kezd , annak továbbra is sx 3, vagy nuendo 3. Ugy vélem ez az AI4 es viszont nem rossz lépés volt steinberg-től, Szal letöltöd, free reg, s máris van egy daw-od ami az sx 3 -hoz képest butus, de otthoni , kezdeti lépésekben sokat segit. Szerintem erre épit az öreg. Letöltöd, feltelepited , regeled, használod, s ha kinötted, (s ha pénzed is van rá) fel updateled. Nem tünik rossz stratégiának, ha az ö szemszögéből nézzük, bár öszintén szólva , jobban örülnék egy cubase4, nuendo 4 h2o törésnek :D

Más
    Továbbra is érdeklödve keresgetek olyan vst-t ami hasonló a cubase sx 3 -as multi band compressor-ához. tartalmaz egy olyan beállitást-hogy FM RADIO. Tud valaki esetleg ilyenről?