4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#1457 "A fejlesztőcsapatjáról azt hallottam, h 20 éve (vagy amióta van Logic) nagyvonalakban azt csinálják, hogy néha összejönnek sörözni, toldozgatnak - foldozgatnak a rendszeren, aztán jól megszedik magukat. :)"
Ahhoz kepest a Cubase-zel 1 szinten van :DD -
elnofx #1456 én nuendora lettem nevelve, sajnálom...:D -
Ambient #1455 De leragadtatok a "nagyoknál"..
és mi a helyzet pld. a Sonar-al vagy a Reaper-el (állítólag amennyire pici progi, annyira sokat tud) vagy a Mackie Tracktion-al (na azt viszont csak hírből ismerem).
ezeket senki nem próbálta? csak a nagyágyúkat?
egyszer mintha steff közzétett volna valamiféle összehasonlító tesztet a progikról, úgy emlékszem ott sem volt olyan, hogy "tökéletes DAW"
szerintem sincs olyan(na jó talán a logic már majdnem az)
az egyikben ez a jó a másikban meg amaz, jó lenne összegyúrni őket..
-
elnofx #1454 logic sztem is csak apple-re van, pro tools-t meg nem is próbáltam még, mert a nuendo 3.2-vel teljes mértékben meg vagyok elégedve (nem győzöm hangsúlyozni:)) Mindent tud ami nekem kell, és nem egy nagyobb lélegzetvételű projektet csináltam már vele és mindvégig stabil maradt. Az persze más kérdés, hogy az e-mu 0202 hangkarim intenzív használat alatt sűrűn fagyogat...:( -
blackside #1453 Én sem régóta hajtom a cubase-t, de abban szinte biztos vagyok , hogy a Reason-től, és Fl studió-tól jobb. Lehet, hogy ez bátor kijelentés volt, elnézést azoktól , akik a fent emlitett 2 platformot használják, ezért modositom annyival, hogy számomra jobb-nak tünik. :D Stef 666 felhivta a figyelmem a Steinberg cubase AI4-re amit azóta is tesztelgetek, s eddig kellemesen ccsalódnom kellett benne. Szal igazándiból ajánlani merem. Aki viszont nagyobb levegővételü project-be kezd , annak továbbra is sx 3, vagy nuendo 3. Ugy vélem ez az AI4 es viszont nem rossz lépés volt steinberg-től, Szal letöltöd, free reg, s máris van egy daw-od ami az sx 3 -hoz képest butus, de otthoni , kezdeti lépésekben sokat segit. Szerintem erre épit az öreg. Letöltöd, feltelepited , regeled, használod, s ha kinötted, (s ha pénzed is van rá) fel updateled. Nem tünik rossz stratégiának, ha az ö szemszögéből nézzük, bár öszintén szólva , jobban örülnék egy cubase4, nuendo 4 h2o törésnek :D
Más
Továbbra is érdeklödve keresgetek olyan vst-t ami hasonló a cubase sx 3 -as multi band compressor-ához. tartalmaz egy olyan beállitást-hogy FM RADIO. Tud valaki esetleg ilyenről? -
Ferrer #1452 Nincs teljesen igazad..
1. Eddig mindig el tudták adni a (rohadt drága) szoftverüket, pedig amióta van Cubase, voltak más programok is. Senki nem fog azért új gépet venni, hogy aztán megvehesse a Logicot, ami még mindig annyira körülményes, mint kb. 15 éve volt. A fejlesztőcsapatjáról azt hallottam, h 20 éve (vagy amióta van Logic) nagyvonalakban azt csinálják, hogy néha összejönnek sörözni, toldozgatnak - foldozgatnak a rendszeren, aztán jól megszedik magukat. :) Steinbergnél azért kicsit komolyabban veszik.
2. A becsületes vevők még jobban becsapva éreznék magukat, hogy ők megveszik, mások meg csak leszedik. -
#1451 én 1 éve tértem át cubase-re. reason meg ableton kivesézve részemről. cubase nagyon fasza (lenne) ha meglenne az új verzió, de hát nincs rá pénz még.
logic csak apple-re van igaz? pro tools-hoz meg olyan hangkari kell ami meghajtja, ha jól tudom.
akkor mi a legmegfelelőbb választás? térjek vissza abletonra? nekem nem jó már az. vannak benne okos dolgok, de nem elég jó. pl kirendereléskor is csinál olyat, hogy betorzít hangokat, négyszögjel lesz a lábdobomból, cubase-nél még nem tapasztaltam és hallható - legalbbis nekem - a különbség, nem is kicsit.
amúgy marha mérgesítő, hogy ha betelik a 2 gigám cubase-be, akkor nem tudok több vst-t megynyitni. pagefile-t nem hazsnál a szemét :) -
elnofx #1450 Teljes mértékben igazad van, gyenge húzás volt ez a Steinberg-től, és mi is csak szívunk miatta... -
#1449 A Steinberg reszerol az eleg rossz lepes volt.. ugyanis ha az amator nem tud szert tenni crackre, akkor hasznalja az Abletont v mas egyeb DAWokat amihez van crack. Kesobb, mikor profi lesz ugyan nem vesz mar Steinberget.. mikor ott a Logic meg a Pro Tools.
Az uzleti hozzaallas azert is rossz, mert 1 amator altalaban nem tudná megvenni a qrva professzionalis programot, hiszen ez csak hobby neki, meg fiatal v nem ebbol el stb.
Egy profinak (aki amator volt elotte ugye) muszaj megvennie, hiszen vallalkozasa van, kemeny ellenorzesek stb, es O mar konnyen meg is veheti.
Ezzel hosszabb tavon csak veszit a Steinberg, az tuti. -
blackside #1448 Ujjabb buta kérdés. Tud valaki olyan vst multi band kompessor-ról, amiben van "gyári" FM rádio "hangzás" pl cubase sx3 multiband comp., Ha igen kérek szépen róla infót. Köszönöm -
blackside #1447 Felraktam , s megdöbbenve tapasztaltam, hogy átment a gyorstesztemen. Tényleg mükszik, de , hogy öszinte legyek, nem estem tőle hanyadt. Még hátra van egy két dolog aminek alá vetem, pl sikerül e becsempésznem a régi sx-ből a multi bant compressort a vst-k közé, meg ilyenek. gondolom a hypersonic-ot meg a hasonló steinberg (töréseket) meg se próbáljam a syncrosoft miatt. Ha igy van akkor pedig valszeg repülni fog, marad a jó öreg sx :) a vst3-ak jól néznek ki szemre, de semmi extra, szinte mindegyik felülmúlható más vst-k el. De azért valljuk meg az a fránya kaszni jól néz ki :) de a tudás, tényleg ugy fest, hogy az sx3 javára dől el. -
blackside #1446 Pff! volt egy ilyen sanda gyanúm, hogy esetleg kompromisszumut ajánlott steinberg a srácoknak, hogy hanyagolják a dongle kulcsok törögetését :(
Beszereztem egy AI4-est. full telepités syncrosoftal együtt ? hmm kipróbálom hátha, de nem füzök hozzá sok reményt . azért köszi... -
#1445 Szerintem nyugodtam le tehet mindenki a Cubase, vagy Nuendo 4-es verziójáról, mivel a H2O" mint cracker Team már jó ideje megszűnt, és ezeknek a progiknak Syncrosoft Dongle (harverkulcsos) védelmet adott a Steiberg -cég. Gyenge próbálkozások vannak mások részéről pl. a Cubase Studo4 kiütésével, de igazán használható verziót csak akkor tudnának felmutatni, ha megcsinálnák az új Syncrosoft hardwerkulcs virtuális változatát (amit a H2O annak idején megcsinált az SX3-hoz, és Nuendo 3-hoz). Aki mindenképp az új kasznival akarja a Cubase-t használni annak egyedül a kissé butított verzióju AI4-est ajánlom, ami koránt sem tud annyit mint az SX3, de házi körülmények között elég jól használható zeneszerkesztésre. - Nekem is ez a változat van fent a MAC-en , és egyszerü beregizés, majd ingyenes felkapcsoltatás után full stabilan működik. - A H2o Team egyébként AIR" néven funkcionált tovább, és egyes Net-en keringő pletykák szerint, megegyezett a Steinbergékkel hogy nem törnek több syncrosoft kulcsot... -
blackside #1444 ViniSoundz: esetleg valami utmutatás, hogy merre is keresgéljek ill mijen verz. néven lelhető fel? kipróbálnám, tesztelgetném. rewire csatit eddig nem nagyon használtam, szal lehet, hogy elegendö is lenne, a "tudása". Igazából csak a kiváncsiság hajt. Ha "nagyobb" project" -be vágok én is a h2o-s 3sx et itt a nuendo (h2o) 3.2 -t használom. Apropo h2o, mi van a srácokkal, valaki, valamilyen infó-t hallott mostanában felőlük? Eléggé eltüntek, s öszintén szólva meglehetősen hiányoznak, jó lenne, ha a cub 4, vagy a nuendo 4 et megvizslantanák. :D:D:D -
elnofx #1443 probléma megoldva:) -
#1442 a cubase 4-ből már van egy viszonylag stabilabb verzió, de ha rewire csatornát nyitsz meg, kapásból kifagy. önmagában elég jól hazsnálható.
jah és a 4esben hol lehet quadro csatit létrehozni? tudja valaki? -
elnofx #1441 Ismét egy elmés kérdés tőlem: :)
amplitube live-al kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem (konkrétan ez az: IK.Multimedia.AmpliTube.Live.v1.0.3.), hogy ez a telepítő sajnos nem rak be .dll fájlt a VSTplugins mappába, és így szekvenszerrel nem tudom használni és fölvenni se tudok vele...:(
Valakinek van vmi ötlete ezügyben?:)
köszi! -
elnofx #1440 üdv, a nuendo 4 sajnos nekem is működésképtelen:(. Én így a 3.2-őt használom és az tökéletesen műxik:) -
blackside #1439 sziasztok, szia stef 666!
érdeklődnék, hogy tud e valaki működő és stabil cubase 4, vagy nuendo 4 ről. Találtam párat, de elég instabilak, s a vst3 pedig egyiken sem mükszik, de még csak meg sem jelenik. szal valakinek valami infó? Előre is köszi -
#1438 Amugy köszi neked is Stef és neked is Ambient hogy utánna kerestetek ennek a szintinek -
#1437 Hát még innen lekapom az összes sysex cuccott eltart egy darabig :) Amugy sikerült átírnom a z3ta+-t Acces Virusra egy tutorial alapján. Tudomásom szerint ebből a vasból sem csináltak vst-t -
#1436 flsman" ! regizz be IDE, és ott megtalálod a Nexust is, jópár expansionnal! -
Ambient #1435 Van egyszerűbb megoldás is.
Letöltöd ezt: Clavia.Nord.Lead.2.Rack mondjuk innen és betöltöd az összes hangszínt amelyet sysex formátumban innen lekaphatsz! -
#1434 Nicebytes.Synthline.vol.20.Nordlead.2.Emu-TZ7iSO - E-MU format - az audionews-on ... -
#1433 Sziasztok biztos ismeritek a híres Nordlead nevű szintit, erre a szintire kerestem rá hogy nincs e valamien feldolgozása (Hybrid,Vst,Kontakt) de nem találtam semmit. Lehet hogy tik tudtok valamit erről. Ez egy elég híres szinti ugy gondolom valaki csak kihúzta a vasból a hangokat és kirakta a netre. -
#1432 Csak torrent oldalakat tudok neked ajánlani, mert a Rapidos Nexus linkek mindenütt halottak...
-
#1431 deelbasztam a linket jesszus :)
Oldal
Demo
-
#1430 Nézzetek körül oldalamon letöltésekben
vinisoundz.extra.hu
jópár demot meg kész anyagot találtok amiket éppen csinálgatok.
most éppen ezen dolgozom itten:
Demo
nah további szép napot -
#1429 amúgy nem menet közben van a baj hanem project visszatöltésekor.
mondjuk van 4 styuls egy zenében, mindegyiknek megvan saját presete,vmelyik kit üzemmódban pl. elmentem, viszatöltöm és tuti, hogy az egyik stylus nem tölti vissza az elmentett beállításait. kereshetem vissza hogfy namost akkor melyik csomagból mit használtam.
ez marha idegesítő.
amúgyost hogy mondod, ezt a ram dolgot lehet tényleg veszek. :) -
flsman #1428 Szia Stef!
Szeretném egy dologban a segítségedet kérni.
Tudnál egy elérési utat refx.nexus.stratosphere.expansion.pack-ra? A alap soft is jó lenne, megköszönném ha feldobnád az oldaladra.
Szép napot: flsman -
#1427 A 32-bites rendszer 3,5 GB Ram-ig lát, úgy hogy némi fejlesztésre azért van lehetőséged. Mivel a Ram árak meglehetősen leestek ezért nem igényel irtózatosan nagy beruházást , de mindenképpen megéri. -
#1426 jobb hangú zongi, nah azt el is felejtettem. azse ártana.
amúgy eddig nem voltak gondok, amíg el nem kezdtem haználni a stylust, addictive-et, trilogy, atmosphere, izotope 4 bla.bla. ezek télleg nagyon zsír vst-k demá kezd nyekeregni az emu-m is lassan hogy jajmá nembírom.
amúgy 2*2,67-es a proci.
4giga ramot meg jó lenne használni, csak nem akarok 64bites oprendszert. -
#1425 Abba még egy jobb hangú zongorát se lehet betölteni, de viszont ha felteszel egy Rainmeter-t akkor hamar kiderül hogy a procid vagy a ram-od kevés. -
#1424 2giga. nanemá, hogy nemelég :) -
#1423 Mennyi Ram-od van a gépben ?,.. ugyan is oda tölti be a preseteket.... -
#1422 az a baj, ha megnyitok az altiverből kb 5öt, akkor a hatodiknak már nincsen hangja. erről vki vmit? pedig nagyonfasza
jah a másik:
stylus rmx néha elfelejti a preseteket. tök randomba. erre nincs vmi orvosság? egyelőre csak nyugtatót keresek :) :S -
#1421 nagyon komoly cucc...dolgoztak vele rendesen ahogy néztem...
a porszívócsöves rész nagyon ott volt...tiszta star wars-os hang.. -
Ambient #1420 Itt megnézhető a video a progiról!
amikor egy porszívócsőbe beszélnek, majd leestem a székről... -
Ambient #1419 Ha esetleg érdekel valakit az a "rengeteg" 900 mb könyvtár:
http://www.megaupload.com/?d=6APFRBU0
http://www.megaupload.com/?d=IBB1KGYG
http://www.megaupload.com/?d=ZMOZEOHM
http://www.megaupload.com/?d=QTH98GJL
http://www.megaupload.com/?d=J9M7I7H9
http://www.megaupload.com/?d=J4HG3P0W
http://www.megaupload.com/?d=546GGAQ0
http://www.megaupload.com/?d=N9FNHZHS
http://www.megaupload.com/?d=EILPA6J0
-
#1418 atomdurva a 6os altiverb, csakhát 900mega a teljes impulse response könyvtár hozzá :S de kárpótol :)
végre valahára, megvan minden ami kell, csak írnom kell a zenéket :)