Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • stef666
    Szerintem nyugodtam le tehet mindenki a Cubase, vagy Nuendo 4-es verziójáról, mivel a H2O" mint cracker Team már jó ideje megszűnt, és ezeknek a progiknak Syncrosoft Dongle (harverkulcsos) védelmet adott a Steiberg -cég. Gyenge próbálkozások vannak mások részéről pl. a Cubase Studo4 kiütésével, de igazán használható verziót csak akkor tudnának felmutatni, ha megcsinálnák az új Syncrosoft hardwerkulcs virtuális változatát (amit a H2O annak idején megcsinált az SX3-hoz, és Nuendo 3-hoz). Aki mindenképp az új kasznival akarja a Cubase-t használni annak egyedül a kissé butított verzióju AI4-est ajánlom, ami koránt sem tud annyit mint az SX3, de házi körülmények között elég jól használható zeneszerkesztésre. - Nekem is ez a változat van fent a MAC-en , és egyszerü beregizés, majd ingyenes felkapcsoltatás után full stabilan működik. - A H2o Team egyébként AIR" néven funkcionált tovább, és egyes Net-en keringő pletykák szerint, megegyezett a Steinbergékkel hogy nem törnek több syncrosoft kulcsot...