Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • Tetsuo
    vmit felreertettel. Nem fikaztam, hanem csodalkoztam.
    Tenyleg, minden ironia nelkul! Hallottam mar automata zeneszerkeszto programrol, h a szamitogep irja a zenet, megadott parameterek (stilusmeghatarozas stb vicces dolog) alapjan. Ami komoly, de vicces. Szerintem. Jelenleg es meg sokaig nem lehet olyan mintha 1 ember talalna ki es irna a zenet..
    Viszont automata masteringrol meg nem hallottam, biztos letezik, ha mondjatok.. csak szamomra viccesen hangzik a fenti dologhoz hasonloan, ennyi.
    1altalan nem akartam senkit megbantani.. ok? :)
    Velemenyem szerint 1 masztering v utomunka, v a legtobb, a zene keszitese (az alkotas) soran felmerulo folyamathoz elengedhetetlen az ember, hiszen neki kell tudnia ereznie mi kell legyen a vegcel, mi a koncepcio, mi -az egzakt parameterekkel meghatarozhatatlan- kivant hangzas.
    Mibol baj, ha elveszik a dinamika es mibol nem.. stb.

Nem ertek a maszteringhez, sajnos, de szerintem az 1 annyira emberi, osszetett es kreativ "munka", h 1 processzor (jelenleg, es meg jo sokaig tuti) nem kepes azt elvegezni.
    Viszont nem tartom kizartnak azt, h jo marketinggel siman eladnak VST-ket, amik semmire sem jok.. ez is sajnos.

Ne vedd tamadasnak a hsz-omat, nem rajtad nevettem, hanem h ilyen program letezik.