4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • stef666
    http://rapidshare.com/files/68058208/NI_Kontakt3.rar - ezzel nem lehet gondod....
  • sangeorge
    Hali! Mondjon vki egy használható crack-el ellátott Kontakt 3 Letöltőlinket PLS.A mostanihoz bár volt krekk,de mégis kiírja pár hangszer betöltése után,hogy vegyem meg...És megköszönném, ha bonyolult megkrekkelni,hogy pár sorba leírná vki,hogy kell(de csak ha naon bonyolult) THx
  • Tetsuo
    hat, nem zenelsre valo, az biztos. de azert nem katasztrofa. :)
  • sangeorge
    Ez jó v rossz?SB Audigy 2 ZS
  • Tetsuo
    milyen hangkari, h ekkora a latency?
  • sangeorge
    Thx mindenkinek a választ,de most éppen rájöttem,hogy ha visszaveszem az asio panelen a latencyt 32-ről 48-ra,akkor nem csinálja!Legalábbis eddig(kb 2 óra zenélés)egyszersem jött elő!Talán jó lesz.Ha nem,megnézem a hangkarit!
  • stef666
    Egyértelmüen hangkártya probléma, driver frissítés megoldhatja...de tudni kellene egy kicsit több infót ahhoz hogy értelmes megoldást találhassunk.
  • Hackerman
    Szerintem a hangkarid konverterje okozza
  • sangeorge
    Üdv! Azt kérdezném csak meg,hogy tudja -e vki,h amikor egy midisávot játszok le egy vst hangszerrel,akkor elég soxor előfordul,hogy nekiáll,és 10-20 mp-enként hallani egy pattogást,reccsenést,holott a CPU leterheltsége csak 13-17 % között mozog...Olyan idegesítő,és lehet újrakezdeni a felvételt miatta :((Valamikor meg nincs ez. Mitől lehet vajon? Plííz help ! Thx
  • krondorl
    Egyiken sincs master, úgy hogy gondolom így könnyebb volt eltalálni, amúgy igen, Fruity-s. Üdv
  • stef666
    -CSR: Classik Studio Reverb,- ArtsAcoustic Reverb,- Altiverb: Audio Ease,-
    CamelSpace,-Kjaerhus Classic Reverb ,Magix VariVerb Pro,Waves Diamond, Nomad Factory pack-okban is vannak nagyon jók.....nagyon sok van
  • DJ Tope
    ok.Azt észrevettem h a reverb erre jó csak hogy a fl-es reverb nekem nem nagyon jön be.Tucc vmi jobbat ajánlani?
  • stef666
    A "way_to_escalon" nekem nagyon bejönne, jó Tangerin Dream-es produkció, csak azt a csúnya hard-kick-et nem kellett volna alá tenni,hanem valami puhább dob illene hozzá (szerintem). Egyébként érdekes egyéni produkciók, nem tudom milyen progival szerkesztessz, de egy kicsit nekem Fruity Loops-os íze van, de lehet hogy tévedek...
  • krondorl
    Sziasztok!

Már régóta követem ezt a topicot, leginkább olvasóként. Úgy gondoltam, most bemutatkozom néhány számommal együtt. 24 éves vagyok, az IT szektorban dolgozom. 2001 óta zenélek lelkes hobbistaként PC-n. :)

Íme két-két szám:
    ADM_-_Way_to_Escalon_2008__Posterize-WEB-2008.rar, 31 MB
    ADM_-_Time_Is_Up__Zanatac-WEB-2008.rar, 31 MB

üdv
  • stef666
    Az összes REVERB" erre készült...
  • DJ Tope
    hali. tudtok mondani olyan vst-t ami konkréten a hanzás teljes stereo és más tébeli hanzások effectelésével kapcsolatos?
  • laaj
    hali
    tetsuo oké nincs probléma ne haragudj h letámadtalak bocsánatot kérek!!(amúgy látom most már h korrekt srác vagy)
    Jó volna ha lennének ilyen videók a neten magyarul ahol bemutatják h mit h kel persze a alapvetődolgokat ha tudnátok ilyeneket mert 1-2 találtam de hátha tudtok még!!
    köszi!!
  • Hackerman
    AAMS Auto Audio Mastering System -én kipróbáltam ezt a rendszert és ebben az alapján lehetett masterelni hogy a master elején beállítottam milyen zenei stílus alapján mastereljen. Egyébként szépen sorjában haladt automatikusan mozogtak a potik a progiban mindent automatikusan végzett el kb 30-60 perc elteltével. Ajánlom próbáld ki és írd le a véleményed
  • Tetsuo
    vmit felreertettel. Nem fikaztam, hanem csodalkoztam.
    Tenyleg, minden ironia nelkul! Hallottam mar automata zeneszerkeszto programrol, h a szamitogep irja a zenet, megadott parameterek (stilusmeghatarozas stb vicces dolog) alapjan. Ami komoly, de vicces. Szerintem. Jelenleg es meg sokaig nem lehet olyan mintha 1 ember talalna ki es irna a zenet..
    Viszont automata masteringrol meg nem hallottam, biztos letezik, ha mondjatok.. csak szamomra viccesen hangzik a fenti dologhoz hasonloan, ennyi.
    1altalan nem akartam senkit megbantani.. ok? :)
    Velemenyem szerint 1 masztering v utomunka, v a legtobb, a zene keszitese (az alkotas) soran felmerulo folyamathoz elengedhetetlen az ember, hiszen neki kell tudnia ereznie mi kell legyen a vegcel, mi a koncepcio, mi -az egzakt parameterekkel meghatarozhatatlan- kivant hangzas.
    Mibol baj, ha elveszik a dinamika es mibol nem.. stb.

Nem ertek a maszteringhez, sajnos, de szerintem az 1 annyira emberi, osszetett es kreativ "munka", h 1 processzor (jelenleg, es meg jo sokaig tuti) nem kepes azt elvegezni.
    Viszont nem tartom kizartnak azt, h jo marketinggel siman eladnak VST-ket, amik semmire sem jok.. ez is sajnos.

Ne vedd tamadasnak a hsz-omat, nem rajtad nevettem, hanem h ilyen program letezik.
  • laaj
    Tetsuo szal ez egy FÓRUM ha valaki kérdez valamit általában vannak itt normális emberek és válaszolnak rá vagy éppen KIJAVÍTJÁK egymás és így TANUL az ember elnézést kérek h használtam az "automata mastering" szót:S ilyen nincs is(de majd én megcsinálom azt a vst-t ami csinál ilyet :):)) ha már külföldön élsz akkor már te lehet több mindent tudsz akkor megoszthatod velünk a tapasztalataidat... ne fikázunk senkit csak JAVÍTSUK ki egymást szal ennyi!!!
    Hackerman köszi!!!!és stef-nek a megerősítést úgyszint!!!!
  • Hackerman
    Ja és honnan tudják hogy van több accom mivel ip alapján sem lehet mert az is suliban dinamikus és ott regelek
  • Tetsuo
    A szinti szo is helyes, konnyu zsargon ill szleng, a koznyelvi rovidites hataran, de a "synti" az 1 elfajzott 2nyelvu borzadaly, abszolute helytelen irassal. Senki nem hasznalja rajtad kivul.
    Persze nem akarom osztani az eszt v Grétsy László szerepet eljatszani, csak zavar ha ilyet latok/hallok, foleg most h kulfoldon elek.. bocs.
    Lassan mar csak a nyelvunk lesz a mienk..
  • Tetsuo
    Automata mastering.. lol, meg nem hallottam ilyet! az automata zeneszerkesztovel 1utt kiraly lehet
  • Tetsuo
    pontosan, de ez 1 vst forum ;) /remelhetoleg en hamarosan 1 Blofeldet fogok vezerelni vele
  • stef666
    A T-Racks 3, tényleg jó, ajánlom én is.
  • öregharcsa
    na megvan miért nem tudsz belépni - a synths FX letöltésnél az egyik te általad letöltött progihoz volt beírva a kommentek közé:

Duplicate Accounts - Bye!

ugyanis tilos több felhasználót regisztrálni...
  • öregharcsa
    nem láttam semmilyen email címet...
  • Hackerman
    Szia Laaj: amire gondolsz az a AAMS Auto Audio Mastering System-én is használtam viszont hamar rádöbbentem ,hogy külön sávonként érdemes egykis master meg a végén zene editálóban egykis T-Racks vagy Waves effect bundle. Esetleg Izotope. Az automata az nem olyan mint a fül. én sem szerkeszdgetek most élesben csak tesztelgetek mindent majd nyáron több idöm lessz akkor nekiindulok a számjaimnak.

öregharcsa: sajna nem jött semien mail. Nemértem mért nem enged be esetleg megnézhetnétek milyen mail cím van ott feltüntetve az adatlapomon. Köszi de holnap regizek ujból és beszélek az adminokal.
  • öregharcsa
    Még bent vagy..ennyit tudtam rólad kideríteni:

Total Uploaded: 2.39 GB
    Total Downloaded: 4.69 GB
    Ratio: 0.51

próbaképp küldtem most egy pm-t én is neked...
  • laaj
    hali! ne haragudjatok h megkérdezem megint de nem találtam itt a fórumban ezt a témát bedig volt róla szó. Milyen masterelő vst-k vannak volt olyanról szó ami "magától" csinálja egy párat írhatnátok majd megkeresem a neten steff oldálán biztos fent vannak! köszi előre is
  • Hackerman
    Tetsuo: a midi bill nem csak számítógépes környezetben alkalmazzák (vst-meghajtása,megszólaltatása).Hanem mint szinti modulok (vasak) megszóllaltatására is. Pl a Korg Radias is egy ilyen: Midibill + modul vagy az Acess Virus B Synth is csak egy modul.
  • SebastienRej
    van rongy, megtöröljük :P...akkor megigérem, ha máskor neked irok, akkor csak a "szintetizátor", vagy a "MIDI billentyűzet" szót fogom használni, és semmi becézett alakját ;)
  • Tetsuo
    es nem kotekedeskent, de olyan szo nincs h synti..
  • Tetsuo
    nekem tutijó! ;) semmi rosszat nemtok mondani rola, esetleg konnyen porosodik ha nem hasznalod :)
    És mondom, csak 1 gombnyoás, és 1 oktávval lejjebb v feljebb ugrik a klaviatúrasor..
  • SebastienRej
    ja bocs, hogy syntit irtam, amúgy azalatt midi billt értettem, csak igy vagyok megszokva, hogy azt is syntinek hivom :).....akkor azt mondod, hogy az EMU X-Board49 az tökéletes?.....én is úgy gondoltam, hogy elég nekem az a 49 bilentyű, 61 billentyűshöz már új asztalt is kellene vennem, mert az nem férne rá
  • Tetsuo
    az EMU X-Board49 az szerintem ki. Nekem is az van, nagyon jo billentessel, szoftveresen persze allithatod a leutes karakterisztikajat..
    A 49 billentyu nem akkora hatrany, mert gombnyomasra tudod eltolni az oktavokat.. legalabbis nekem nem baj, en nem vok vmi zongorista, eloben nem is jatszom ;)

Ez persze nem szinti. A szintetizator lenyege, hogy van sajat hangja (szintetizalja azt), ennek nincs.
    Az Xboard es az Oxygen csak MIDI billentyuzet, ami a VSTi-ket szolaltatja meg, vagyis csak azok ill mas szintik vezerlesere szolgal..
  • SebastienRej
    hmmm 170 euroból az kijönne?
  • stef666
    Csak azért mondom, mert nekem van mind a két féle, és a súlyozott sokkal sokoldalubb , sokkal több célra alkalma mint egy szimpla szinti mechanika, sőt ha tudsz inkább vegyél egy 61 billentyüset, a 49 -es helyett az már elég jól átfogja a VST-k hangterjedelmét.-
  • SebastienRej
    Hat jo te vagy a főnök ;)....én nem értek hozzá annyira....na de keresgetek akkor még...kösz a tanácsot :).....ha netalán valaki tudna valami jo syntit jo áron (max 170 euro), az szolhat! "es mindenkepp sulyozott mechanikaval"
  • stef666
    Mert a szinti mechanikáson sokkal szarabb játszani, zongorázni meg szinte lehetetlen...