4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#1257 http://rapidshare.com/files/68058208/NI_Kontakt3.rar - ezzel nem lehet gondod.... -
sangeorge #1256 Hali! Mondjon vki egy használható crack-el ellátott Kontakt 3 Letöltőlinket PLS.A mostanihoz bár volt krekk,de mégis kiírja pár hangszer betöltése után,hogy vegyem meg...És megköszönném, ha bonyolult megkrekkelni,hogy pár sorba leírná vki,hogy kell(de csak ha naon bonyolult) THx -
#1255 hat, nem zenelsre valo, az biztos. de azert nem katasztrofa. :) -
sangeorge #1254 Ez jó v rossz?SB Audigy 2 ZS -
#1253 milyen hangkari, h ekkora a latency? -
sangeorge #1252 Thx mindenkinek a választ,de most éppen rájöttem,hogy ha visszaveszem az asio panelen a latencyt 32-ről 48-ra,akkor nem csinálja!Legalábbis eddig(kb 2 óra zenélés)egyszersem jött elő!Talán jó lesz.Ha nem,megnézem a hangkarit! -
#1251 Egyértelmüen hangkártya probléma, driver frissítés megoldhatja...de tudni kellene egy kicsit több infót ahhoz hogy értelmes megoldást találhassunk. -
#1250 Szerintem a hangkarid konverterje okozza -
sangeorge #1249 Üdv! Azt kérdezném csak meg,hogy tudja -e vki,h amikor egy midisávot játszok le egy vst hangszerrel,akkor elég soxor előfordul,hogy nekiáll,és 10-20 mp-enként hallani egy pattogást,reccsenést,holott a CPU leterheltsége csak 13-17 % között mozog...Olyan idegesítő,és lehet újrakezdeni a felvételt miatta :((Valamikor meg nincs ez. Mitől lehet vajon? Plííz help ! Thx -
krondorl #1248 Egyiken sincs master, úgy hogy gondolom így könnyebb volt eltalálni, amúgy igen, Fruity-s. Üdv -
#1247 -CSR: Classik Studio Reverb,- ArtsAcoustic Reverb,- Altiverb: Audio Ease,-
CamelSpace,-Kjaerhus Classic Reverb ,Magix VariVerb Pro,Waves Diamond, Nomad Factory pack-okban is vannak nagyon jók.....nagyon sok van -
#1246 ok.Azt észrevettem h a reverb erre jó csak hogy a fl-es reverb nekem nem nagyon jön be.Tucc vmi jobbat ajánlani? -
#1245 A "way_to_escalon" nekem nagyon bejönne, jó Tangerin Dream-es produkció, csak azt a csúnya hard-kick-et nem kellett volna alá tenni,hanem valami puhább dob illene hozzá (szerintem). Egyébként érdekes egyéni produkciók, nem tudom milyen progival szerkesztessz, de egy kicsit nekem Fruity Loops-os íze van, de lehet hogy tévedek... -
krondorl #1244 Sziasztok!
Már régóta követem ezt a topicot, leginkább olvasóként. Úgy gondoltam, most bemutatkozom néhány számommal együtt. 24 éves vagyok, az IT szektorban dolgozom. 2001 óta zenélek lelkes hobbistaként PC-n. :)
Íme két-két szám:
ADM_-_Way_to_Escalon_2008__Posterize-WEB-2008.rar, 31 MB
ADM_-_Time_Is_Up__Zanatac-WEB-2008.rar, 31 MB
üdv -
#1243 Az összes REVERB" erre készült... -
#1242 hali. tudtok mondani olyan vst-t ami konkréten a hanzás teljes stereo és más tébeli hanzások effectelésével kapcsolatos? -
laaj #1241 hali
tetsuo oké nincs probléma ne haragudj h letámadtalak bocsánatot kérek!!(amúgy látom most már h korrekt srác vagy)
Jó volna ha lennének ilyen videók a neten magyarul ahol bemutatják h mit h kel persze a alapvetődolgokat ha tudnátok ilyeneket mert 1-2 találtam de hátha tudtok még!!
köszi!! -
#1240 AAMS Auto Audio Mastering System -én kipróbáltam ezt a rendszert és ebben az alapján lehetett masterelni hogy a master elején beállítottam milyen zenei stílus alapján mastereljen. Egyébként szépen sorjában haladt automatikusan mozogtak a potik a progiban mindent automatikusan végzett el kb 30-60 perc elteltével. Ajánlom próbáld ki és írd le a véleményed -
#1239 vmit felreertettel. Nem fikaztam, hanem csodalkoztam.
Tenyleg, minden ironia nelkul! Hallottam mar automata zeneszerkeszto programrol, h a szamitogep irja a zenet, megadott parameterek (stilusmeghatarozas stb vicces dolog) alapjan. Ami komoly, de vicces. Szerintem. Jelenleg es meg sokaig nem lehet olyan mintha 1 ember talalna ki es irna a zenet..
Viszont automata masteringrol meg nem hallottam, biztos letezik, ha mondjatok.. csak szamomra viccesen hangzik a fenti dologhoz hasonloan, ennyi.
1altalan nem akartam senkit megbantani.. ok? :)
Velemenyem szerint 1 masztering v utomunka, v a legtobb, a zene keszitese (az alkotas) soran felmerulo folyamathoz elengedhetetlen az ember, hiszen neki kell tudnia ereznie mi kell legyen a vegcel, mi a koncepcio, mi -az egzakt parameterekkel meghatarozhatatlan- kivant hangzas.
Mibol baj, ha elveszik a dinamika es mibol nem.. stb.
Nem ertek a maszteringhez, sajnos, de szerintem az 1 annyira emberi, osszetett es kreativ "munka", h 1 processzor (jelenleg, es meg jo sokaig tuti) nem kepes azt elvegezni.
Viszont nem tartom kizartnak azt, h jo marketinggel siman eladnak VST-ket, amik semmire sem jok.. ez is sajnos.
Ne vedd tamadasnak a hsz-omat, nem rajtad nevettem, hanem h ilyen program letezik. -
laaj #1238 Tetsuo szal ez egy FÓRUM ha valaki kérdez valamit általában vannak itt normális emberek és válaszolnak rá vagy éppen KIJAVÍTJÁK egymás és így TANUL az ember elnézést kérek h használtam az "automata mastering" szót:S ilyen nincs is(de majd én megcsinálom azt a vst-t ami csinál ilyet :):)) ha már külföldön élsz akkor már te lehet több mindent tudsz akkor megoszthatod velünk a tapasztalataidat... ne fikázunk senkit csak JAVÍTSUK ki egymást szal ennyi!!!
Hackerman köszi!!!!és stef-nek a megerősítést úgyszint!!!! -
#1237 Ja és honnan tudják hogy van több accom mivel ip alapján sem lehet mert az is suliban dinamikus és ott regelek -
#1236 A szinti szo is helyes, konnyu zsargon ill szleng, a koznyelvi rovidites hataran, de a "synti" az 1 elfajzott 2nyelvu borzadaly, abszolute helytelen irassal. Senki nem hasznalja rajtad kivul.
Persze nem akarom osztani az eszt v Grétsy László szerepet eljatszani, csak zavar ha ilyet latok/hallok, foleg most h kulfoldon elek.. bocs.
Lassan mar csak a nyelvunk lesz a mienk.. -
#1235 Automata mastering.. lol, meg nem hallottam ilyet! az automata zeneszerkesztovel 1utt kiraly lehet -
#1234 pontosan, de ez 1 vst forum ;) /remelhetoleg en hamarosan 1 Blofeldet fogok vezerelni vele -
#1233 A T-Racks 3, tényleg jó, ajánlom én is. -
#1232 na megvan miért nem tudsz belépni - a synths FX letöltésnél az egyik te általad letöltött progihoz volt beírva a kommentek közé:
Duplicate Accounts - Bye!
ugyanis tilos több felhasználót regisztrálni... -
#1231 nem láttam semmilyen email címet... -
#1230 Szia Laaj: amire gondolsz az a AAMS Auto Audio Mastering System-én is használtam viszont hamar rádöbbentem ,hogy külön sávonként érdemes egykis master meg a végén zene editálóban egykis T-Racks vagy Waves effect bundle. Esetleg Izotope. Az automata az nem olyan mint a fül. én sem szerkeszdgetek most élesben csak tesztelgetek mindent majd nyáron több idöm lessz akkor nekiindulok a számjaimnak.
öregharcsa: sajna nem jött semien mail. Nemértem mért nem enged be esetleg megnézhetnétek milyen mail cím van ott feltüntetve az adatlapomon. Köszi de holnap regizek ujból és beszélek az adminokal. -
#1229 Még bent vagy..ennyit tudtam rólad kideríteni:
Total Uploaded: 2.39 GB
Total Downloaded: 4.69 GB
Ratio: 0.51
próbaképp küldtem most egy pm-t én is neked... -
laaj #1228 hali! ne haragudjatok h megkérdezem megint de nem találtam itt a fórumban ezt a témát bedig volt róla szó. Milyen masterelő vst-k vannak volt olyanról szó ami "magától" csinálja egy párat írhatnátok majd megkeresem a neten steff oldálán biztos fent vannak! köszi előre is -
#1227 Tetsuo: a midi bill nem csak számítógépes környezetben alkalmazzák (vst-meghajtása,megszólaltatása).Hanem mint szinti modulok (vasak) megszóllaltatására is. Pl a Korg Radias is egy ilyen: Midibill + modul vagy az Acess Virus B Synth is csak egy modul. -
SebastienRej #1226 van rongy, megtöröljük :P...akkor megigérem, ha máskor neked irok, akkor csak a "szintetizátor", vagy a "MIDI billentyűzet" szót fogom használni, és semmi becézett alakját ;) -
#1225 es nem kotekedeskent, de olyan szo nincs h synti.. -
#1224 nekem tutijó! ;) semmi rosszat nemtok mondani rola, esetleg konnyen porosodik ha nem hasznalod :)
És mondom, csak 1 gombnyoás, és 1 oktávval lejjebb v feljebb ugrik a klaviatúrasor.. -
SebastienRej #1223 ja bocs, hogy syntit irtam, amúgy azalatt midi billt értettem, csak igy vagyok megszokva, hogy azt is syntinek hivom :).....akkor azt mondod, hogy az EMU X-Board49 az tökéletes?.....én is úgy gondoltam, hogy elég nekem az a 49 bilentyű, 61 billentyűshöz már új asztalt is kellene vennem, mert az nem férne rá -
#1222 az EMU X-Board49 az szerintem ki. Nekem is az van, nagyon jo billentessel, szoftveresen persze allithatod a leutes karakterisztikajat..
A 49 billentyu nem akkora hatrany, mert gombnyomasra tudod eltolni az oktavokat.. legalabbis nekem nem baj, en nem vok vmi zongorista, eloben nem is jatszom ;)
Ez persze nem szinti. A szintetizator lenyege, hogy van sajat hangja (szintetizalja azt), ennek nincs.
Az Xboard es az Oxygen csak MIDI billentyuzet, ami a VSTi-ket szolaltatja meg, vagyis csak azok ill mas szintik vezerlesere szolgal..
-
SebastienRej #1221 hmmm 170 euroból az kijönne? -
#1220 Csak azért mondom, mert nekem van mind a két féle, és a súlyozott sokkal sokoldalubb , sokkal több célra alkalma mint egy szimpla szinti mechanika, sőt ha tudsz inkább vegyél egy 61 billentyüset, a 49 -es helyett az már elég jól átfogja a VST-k hangterjedelmét.- -
SebastienRej #1219 Hat jo te vagy a főnök ;)....én nem értek hozzá annyira....na de keresgetek akkor még...kösz a tanácsot :).....ha netalán valaki tudna valami jo syntit jo áron (max 170 euro), az szolhat! "es mindenkepp sulyozott mechanikaval" -
#1218 Mert a szinti mechanikáson sokkal szarabb játszani, zongorázni meg szinte lehetetlen...