Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
"Nem akarlak lelombozni, de ez így majdnem impossible mission."
Kihívás a javából! :D Két éve "csinálom", egyszer csak összejön. XD
"Kéne egy vér profi arc, aki face to face segítene, tippeket adna."
Én is pont ilyet keresek. XD Ezért is írtam ide, a google-n kerestem a Ministry-t és erre tévedtem, akkor meg miért ne? :) És végülis valamerre csak jutok, itt azért értetek a szakmához, és ha másban nem a számok elektromos részében tudtok segíteni.
sangeorge: Az a helyzet, hogy több számhoz több gitárhangzás kell és ha kitalálok egy számot, akkor azt tovább gondolom, és a dallam és az akkordok (bár ezutóbbit nem ismerem, csak "hallom") megváltoztatják, vagy megkövetelik a hangzás változását és ezért nem mindíg a legpontosabban tudom megmutatni, hogy "na ez kell", szóval ne vedd túl mereven. :) Az első számomba valami It's Going Down-féle gitár kéne, de talán kicsit kevésbé zúzosabban, amit mondjuk lehet, hogy a power akkord miatt hallok túl zúzósnak, de nem biztos.(It's Going Down Youtube link)
Egy másik hang, amit egy más ik számba szeretnék, az a Pushing Me Away refrénjében és elején van (amikor beindul a szám), de ott a basszussal együtt hátom gitár szól egyszerre, és nekem az kéne, amelyik pwer akkordon a lassabbik dallamot játsza. Ezt így nem tudom jól írtam e le, de késöbb megpróbálok bevágni egy részletet.