• TothLaci
    Látható volt, hogy megbukik.
    Tényleg, az is gond, hogy elég drága. Ha mondjuk havonta fix 2-3 ezer forint lenne a HBO-val és legalább 40 legnézettebb csatornával együtt, akkor azt mondom, hogy lehet megérné elgondolkodni rajta. De még ott a minősége is. Elvileg nem olyan jó. Én leginkább most a DVB-T előtt látom a jövőt, mivel kezd betörni a HD-TV korszak, én például már több dolog miatt sem vennék képcsöves televíziótm és az árak szemmel láthatóan csökkennek. Az internetes televíziók majd akkor terjedhetnek el, ha mindenkinek alap lesz a nagy sávszélesség, ahol lesz áram, ott internet is lesz, illetve a netet bárhol lehet majd használni, úgy mint a mobiltelefont (bár ennek van elektromágneses veszélye, ami eléggé veszélyes lenne). Továbbá ha a központok is fejlettebbek lesznek, és annyi lesz kb. az átlagos netes TV fentartása, mint a mostaniaké, akkor lehet belőle valami. Bár nem tudom, hogy T-Online mennyire számított az IP TV sikerére, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem voltak benne biztosak, hogy úgyis megbukik. De gondolom hogy a szolgáltatásukat próbálták ezzel is növelni...