• GinJoe
    olvasgattam amiket itt írkáltatok...... Hát mit is mondjak... Van elég barom az tuti. Én csak azt nem tudom felfogni hogy egészséges emberek miért nem tudják normálisan kezelni ezeket a kibaszott játékokat, úgy amire ki lettek találva. SZÓRAKOZÁSRA ÉS KIKAPCSOLÓDÁSRA!!! Jáccok én is mindennel Call of Duty, Medal of Honor és mégsem vagyok tömeggyilkos őrül militarista állat...sőt kimondottam útálom a háborút és a sok gyökeret aki gépfegyvere meg kézigránátra rejszol a kis szobában 130 kilósra elhízva és kopaszra borotválva mert hogy rasszistának lenni jó....
    Teljes mértégben békepárti vagyok de ez a játék betiltás nagyon gyökér dolog egy FEJLETTNEK mondott társadalomban... komolyan mintha 600 évvel visszamentünk volna az időben és boszorkányokat üldöznénk a homályos látású 'szent' (de inkább álszent) egyház kénye-kedve szerint.....
    Felnőtt, normális emberek el tudnak vonatkoztatni a virtuális világtól mindenféle gond nélkül.... aki meg erre nem képes azokat kezelni kéne... mint a sok hülye játékgépest aki első este elkúrja a fizetését és a gyereke meg nyomorog.....
    El kéne gondolkodni hogy kiket választunk vezetőinknek... mert épeszű embereknek illen fel sem merül.... ezzel csak egy társadalmi probláma kerül elfedésre, mégpedig hogy néhányan segítségre szorulnak. Mert nem kell ahhoz erőszakos játék hogy valaki megzakkannyon.
    Szülői felelősség hogy mivel engedi szórakozni gyermekeit és hogy 'felvilágosítja-e'poronytait hogy mi a külömbség monitor és a valóság között.

Sokat jáccok mindenféle stratégiai játékokkal, nagyon szórakoztatók tudnak lenni és komolyan kell néha gondolkodnom hogy mit is csináljak hogy elérjek valami eredményt... Mindemellett elég sok játéknak van némi tanító szerepe. Másnem ha történelem órán szartunk tanulni akkor a játékokban legalább megismerünk pár történelmi kérdést és sorolhatnám.

Sorry a pallérozott modoromért de ebben a témában nem lehet értelmesen megnyilatkozni mert a legtöbb embernek ki van mosva az agya és nem nagyon veszik az adást sem a discovery-n sem a national geographic-on, max barátok közt az rtl-klubbon....az pedíg nagyon 'színvonalas'