assdf#85
"Konkrét példa: életembe 2xer fogtam a kezembe hegesztőpisztolyt,de már(majdnem) vágom h mit mivel lehet hegeszteni,az tény hogy hegeszteni nem tok,de ezt kb 10-20(minimális) óra gyakorlással kárpótolhatom,tudom mire kell figyelni,és azt hogy lehet/kell/megcsinálni,vagy valamit megelőzni.stbstb"
Ahogy érzed, én konkrétan azt látom ebben az országban, hogy túl sok olyan ember van mint te, akinek ugyan fingja nincs az adott témáról, de mivel már kétszer használta/látta már a tévében/játszott valami hasonlóval, rögtön úgy érzi hogy két órás gyakorlat után már tudja az adott dolgot.
Erre a legjobb példa maga az sg.hu.
Felkerül valami fekete lyukas cikk, egy kvantummechanikás cikk vagy kvantumfizikás stb, én akkor máris megjelenik 10-20 önjelölt szakértő, akiknek az átlagéletkora 18 év, de máris jobban vágja a témát mint hawking. Sőt nem hogy jobban vágja, egyenesen meg is cáfolja azt!
Te sem vagy jobb, életedben kétszer fogtál hegesztőpisztolyt, de máris kifezted hogy minimális gyakorlással te már hegesztő szakember lehetsz... biztos ezt is a cs-ből tanultad.
Komolyan mondom csak azért imádkozom, hogy az én házam, az én autóm az én mosógépem stb, ne ilyen emberek szereljék össze akik azt hiszik hogy két csavar összehegesztése után már értenek a hegesztéshez