Cleawer#82
Te kevered a sz@rt a mésszel,és most azzal akarsz falat meszelni,és csodálod h érdekes a szine?
Senki sem mondta h egy hivatásos pilóta = a FS en nevelkedett arccal(vonatkozik az FPSek re is )
De ha valaki játszott szimulátoron,és ugy megy pilótának ,akkor minimálsian de sztem több tapasztalata lessz ,mint annak aki most jött ki az iskolapadból és joysticket csak fényképen látott.Az a 100-200 óra szimulátorral eltöltött idő 1-2 Mrd$-t fog érni ha kihozz 1 repülőt a viharból,és nem pottyan le,Ott ahol a nem szimulátorozó társa LEHET h nem jön ki .
Nem kivánok flamet indíani a FPSek ről de sztem a csé nem sokban mérvadó ,mert csúnya,amikor átlőnek egy 2x2m es gránittömböt,és csak akkor veszed észre,amikor már spect vagy.DE megtaníthat arra hogy hova NE bujj el,és hogy hogyan gondolkozik az ellen(vadász vagy vad?) ha jó a helyzetfelismerő képességed,akkor a vadászból gyorsan vad lehet,esetleg áldozat.
Konkrét példa: életembe 2xer fogtam a kezembe hegesztőpisztolyt,de már(majdnem) vágom h mit mivel lehet hegeszteni,az tény hogy hegeszteni nem tok,de ezt kb 10-20(minimális) óra gyakorlással kárpótolhatom,tudom mire kell figyelni,és azt hogy lehet/kell/megcsinálni,vagy valamit megelőzni.stbstb.